Stiri: Companii

Conferinta In cautarea fericirii la job

Conferința ”În căutarea fericirii la job. Organizația fericită” are loc pe 4 martie

14.02.2020

Conferința În căutarea fericirii la job. Organizația fericită. Revista HR Manager organizează pe data de 4 martie 2020, la DB Connect, evenimentul „În căutarea fericirii la job. Organizația fericită.” Cei prezenți la eveniment vor afla cum să construiască o strategie a Fericirii în organizație și ce îi face cu adevărat fericiți pe angajați pentru a putea fi un motor al creșterii, productivității, inovației și profitului.

Evenimentul va reuni peste 100 de participanți. Este vorba de:

  • HR Manageri
  • Directori de Departamente
  • CEO’s din companii
  • Antreprenori

Conferința În căutarea fericirii la job. Organizația fericită. Ce spun organizatorii evenimentului?

”Fericirea la muncă a încetat să mai fie un simplu „buzz”; ea s-a transformat rapid în strategii și obiective implementate în planurile de zi cu zi ale managerului de HR. Starea de fericire, echilibru și bunăstare într-o organizație se dovedește a fi un „must have” pentru succesul pe termen lung al oricărei companii. Studiile arată că angajații motivați și mulțumiți de jobul lor sunt mult mai productivi și creativi. De asemenea sunt mult mai implicați”, spun organizatorii evenimentului.

Conferința În căutarea fericirii la job. Organizația fericită. Subiecte de dezbatere

– Cum construiești o strategie a Fericirii în organizație

– Cum reușește o cultură a performanței să genereze satisfacție și implicare

– Care sunt etapele creării unui mediu de lucru pozitiv

– Ce poate face un manager HR pentru ca mediul de lucru să fie atât unul prietenos cât și suficent de riguros încât să genereze performanță și implicare

– Cum ar trebui să arate o cultură organizațională care promovează munca cu sens? Ce rol joacă în acest caz componenta de Employer Branding?

– Care sunt programele pe care le folosește compania dvs. pentru a crește nivelul de engagement și wellbeing al angajaților?

– În căutarea fericirii cu orice preț. Granița fină dintre fericire și nefericire în organizație si cum știm să nu trecem de ea. Sau când „mult” înseamnă „prea mult” și strică.

– Ce stă la baza bunăstării unei companii: leadershipul, sistemele de management, relația dintre oameni sau calitatea umană a celor care alcătuiesc organizația?

Printre speakerii confirmati până în prezent se numără:

⦁ Madi Rădulescu, Executive Coach (PCC) şi Managing Partner MMM Consulting Intl.

⦁ Aurelian Chitez, Sales Director, Romanian Software

Citește și Programul FUTURE – Construiește cu pasiune 2020. O nouă ediție la Cluj-Napoca