Conferinta Internationala Arhitectii Educatiei 2019

Conferința Internațională Arhitecții Educației 2019 revine în toamnă la Cluj-Napoca

24.03.2019

Conferința Internațională Arhitecții Educației 2019. Startul în educație se dă la Cluj-Napoca, în toamna acestui an, printr-un nou tip de leadership: „Fiecare școală, școală comunitară”. Nu mai puțin de 300 lideri ai școlilor, directori și profesori, aduc noi orizonturi învățământului actual. Acest lucru se întâmplă la Conferința Internațională Arhitecții Educației.

Conferința Internațională Arhitecții Educației 2019. 10 speakeri de renume

În cadrul evenimentului, 10 speakeri recunoscuți la nivel național și internațional vor susține 12 ateliere practice și prezentări.

Conferința are loc în cadrul FSEGA – Facultatea de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor, Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca.

Conferința Internațională Arhitecții Educației 2019. Participanți

Printre participanții la Conferința Internațională Arhitecții Educației se numără:

  • directori și directori adjuncți
  • membri în consilii administrative
  • actori importanți în viața școlii
  • inspectori școlari
  • primari
  • reprezentanți ai instituțiilor locale

Conferința Internațională Arhitecții Educației 2019. Ce este școala comunitară?

O școală comunitară reprezintă o organizație care învață și, totodată, care dezvoltă în mod continuu o serie de standarde.

Așadar, școala devine o organizație care învață cum să ofere ocazii cât mai relevante de învățare în primul rând pentru copii, dar și pentru adulții din jurul copiilor: părinți, profesori, alți adulți din comunitate.

„Fiecare școală, școală comunitară – este dezideratul și tema acestei ediții a Conferinței Internaționale Arhitecții Educației. Participanții vor avea ocazia să învețe împreună cum pot să sprijine școala să (re)devină școală comunitară. Într-o astfel de școală, convingerile, valorile și normele tuturor se centrează pe învățarea în echipe, prin colaborare, și sunt încurajate diverse forme de experimentare și inovare”, spune Sorana Pogăcean, Project Manager al evenimentului.

Conferința Internațională Arhitecții Educației 2019. Soluții

Evenimentul aduce mai aproape explorarea soluțiilor propuse de experți, academicieni și practicieni din educație și transferă experiențe relevante în școlile din țara noastră.

Conferința Internațională Arhitecții Educației este organizată de Fundația Noi Orizonturi. Aceasta include pe durata unei zile de eveniment prezentări și ateliere practice pe tematica principală „Fiecare școală, școală comunitară.”

Agenda evenimentului conține prezentări și ateliere practice dedicate leadership-ului, incluziunii sociale, dezvoltării comunitare, învățării relevante.

Mai multe informații legate de eveniment pot fi găsite pe pagina oficială: https://www.noi-orizonturi.ro/arhitectii-educatiei/evenimente/

Citește și Ziua Mondială a Apei 2019 – 22 martie: Nu lăsa pe nimeni în urmă!

 

 

 

Citiți și despre:

O părere la “Conferința Internațională Arhitecții Educației 2019 revine în toamnă la Cluj-Napoca

  1. Pingback: Screening tuberculoza 2019 - Ministerul Sanatatii | Jurnalul de Afaceri

Comentariile nu sunt permise.