Stiri: Companii

Conferința Magnetico Cluj-Napoca 2024.

Conferința Magnetico Cluj-Napoca 2024 va avea loc pe 14 mai

10.05.2024

Conferința Magnetico Cluj-Napoca 2024. Profesioniștii de HR din Cluj-Napoca sunt invitați, pe 14 mai, la conferința „Magnetico”. Talent Acquisition, Employer Branding și Employee Experience – elementele cheie ale ediției din 2024.

Atragerea și retenția talentelor

Astfel, proiectul „MAGNETICO. How to attract and retain talents improving employer branding and creating meaningful HR practices” ajunge și în 2024 la Cluj-Napoca. Profesioniștii de resurse umane locali sunt invitați, pe 14 mai 2024, la Grand Hotel Italia, pentru a dezbate și analiza provocările cu care se confruntă în atragerea și retenția talentelor, într-un context de muncă definit de transformare digitală, diversitate generațională și context macroeconomic dominat de incertitudine.

Conferința Magnetico Cluj-Napoca 2024. Temele dezbătute

Cum arată viitorul la nivel de muncă, în contextul în care nevoile angajaților se schimbă? Cum mai arată o strategie de Employer Branding eficientă și autentică în 2024? Cum pot oamenii de HR să identifice cele mai bune canale și medii pentru a îți face vizibile oportunitățile de muncă și brandul de angajator potențialilor candidați? Cum poate inteligența artificială să influențeze experiența angajaților, de la workflows și procese de HR, la comunicare internă și educație?

Acestea sunt doar câteva dintre întrebările la care peste 20 de lideri din domeniu vor încerca să găsească răspuns în cadrul conferinței, cu accent pe trei elemente cheie: Talent Acquisition, Employer Branding și Employee Experience.

Evenimentul va include două sesiuni de prezentări și două paneluri, moderate de Daniel Drăgan, Managing Partner, BusinessMark.

Invitați

 SPECIAL GUEST: Lana Gabrijelić, Employer Branding Business Partner
 Daniel Adumitrachioaiei, Director Resurse Umane, TeraPlast Grup
 Nicoleta Azoiței, Romania HRBP Leader, Genpact
 Gabriel Chirvase, Human Resources Manager, Cemacon
 Mihai Zânt, Executive Coach, Trainer, Partener Co-fondator în CareerShift.ro și HUMANISTIC
 Costin Tudor, CEO, Undelucram.ro
 Liana Precup, HR Manager, EVOZON
 Teodora Mihăiescu, People Engagement Manager, Regnology
 Delia Pușcă, HR Manager, Talent Acquisition and Engagement, AstorMueller
 Irina Dumbrean, People Operations Manager and Business Partner, Grab
 Anca Bosinceanu, HR Manager, UCMS by AROBS +
 Iulian Foca, HR Manager, msg systems România
 Mihaela Colesnic, Tax & Legal Manager, Romanian Software
 Cristina Petruț, Director Regional, Divizia Abonamente, Rețeaua de Sănătate Regina Maria
 Aurelian Chitez, Director of Sales, Romanian Software
 Lavinia Nicoară, Head of Recruiting, msg systems România
 Robert Schmidt, Sales & Marketing Director, Smartree
 Leonard Rizoiu, Fondator & General Manager, leoHR
 Alexandru Răduță, Key Account Manager, Edenred
 Mihail Munteanu, Partener, Manager Corporate, CMC GRUP RISK ADVISOR

Evenimentul va avea loc la Sala Toscanini, Grand Hotel Italia, în intervalul 08:30 – 16:00 și vizează: HR Managers, HR Directors, HR Business Partners, Talent Acquisition Managers, Employer Branding Managers, Culture Managers, Talent Acquisition Managers, Internal & External Communication Managers, HR, PR & employer branding consultants, General Directors, Team Leaders.

Evenimentele BusinessMark

Pe parcursul acestui an, BusinessMark va organiza evenimente dedicate profesioniștilor de Resurse Umane, în București și în alte 8 orașe din România. Astfel, proiectul „MAGNETICO. How to attract and retain talents improving employer branding and creating meaningful HR practices” ajunge și la Pitești (23 mai), București (7 iunie), Iași (11 iunie), Brașov (16 octombrie), Oradea (24 octombrie), Timișoara (14 noiembrie), Sibiu (19 noiembrie). În luna septembrie, va avea loc la București și evenimentul HR Uncovered.

Pentru mai multe informații și pentru a vă înregistra la eveniment, vă rugăm să accesați pagina oficială a evenimentului.

Citește și Ghidul RO e-Transport 2024: Amenzi de până la 100.000 de lei pentru nerespectarea prevederilor