Conferința Managementul Performanței în România va avea loc pe 26-27 octombrie

05.09.2016

Sibiul redevine, în perioada 26 – 27 octombrie 2016, capitala managementului performanței, găzduind ce-a de-a VI-a ediție a Conferința Managementul Performanței în România. Evenimentul din Sibiu va fi deschis de masterclass-ul Excelența în Afaceri prin Utilizarea Indicatorilor Cheie de Performanță (KPIs) care va evidenția tendințele actuale ale domeniului prin expunerea unui studiu de caz.

După aceea, participanții vor asista la șapte sesiuni de prezentare, susținute de reprezentanți ai unor companii precum: Banca Națională a României, Bombardier, E.ON, Flanco, Policolor, Saint-Gobain Weber, The KPI Institute și WorldSkills Romania.

Astfel, în cadrul sesiunilor, participanții vor avea ocazia să învețe din experiența unor practicieni renumiți, să afle bunele practici în domeniu și cele mai noi tendințe validate la nivel național și internațional.

Cei prezenți la eveniment vor obține o viziune cuprinzătoare asupra managementului performanței, prin însușirea tehnicilor, proceselor și instrumentelor specifice domeniului, care au aplicabilitate la toate nivelurile de implementare: strategic/organizațional, operațional/departamental și individual.

Experiența de învățare a participanţilor va fi completată de cele trei workshopuri desfășurate în paralel, care vor închide evenimentul:

– Workshop A – Managementul performanței la nivel de angajat;
– Workshop B – Tehnici de selecție a Indicatorilor Cheie de Performanță (KPIs);
– Workshop C – Planificarea și execuția strategiei în administrația publică.

Pentru detalii referitoare la program, vorbitori, taxa de participare, reduceri și modalități de înscriere, vă invităm să accesați site-ul oficial al evenimentului.

 

 

Citiți și despre: