Stiri: Companii

Conferința Managementului Performanței, în noiembrie la Sibiu

27.08.2015

Anul acesta în intervalul 19 – 21 noiembrie se va desfășura, la Sibiu, Conferința Managementului Performanței, aflată la ediția a cincea.  Evenimentul este singurul de acest tip care se desfășoară la nivelul țării noastre, anunță organizatorii prin intermediul unui comunicat de presă.

Pe măsură ce anii trec la nivelul României comunitatea profesioniștilor în managementul performanței devine tot mai numeroasă. Astfel, această comunitate se reunește anual în cadrul Conferinței Managementul Performanței. Pentru 2015 evenimentul se va desfășura la Hotel Continental Forum din Sibiu între 19 și 21 noiembrie.

Agenda de anul acesta a conferinței aduce în discuție cele mai noi teme referitoare la managementul performanței la toate nivelurile. Speakeri de renume, din cadrul unor companii etalon, vor susține prezentări și discurcuri în fața audienței. Dintre aceștia amintim de: Alcatel Lucent, BRD, Calitop, Dacia Group, FM Logistic, Grupul CityGrill, Hewlett Packard, Procter&Gamble, Sodexo, Saint-Gobain, The KPI Institute, Urgent Cargus, Valiant TMS Ro și Vivre Deco.

Printre categoriile de participanți care vor fi prezenți la eveniment organizatorii susțin că vor proveni din domenii precum: automotive, banking, FMGC, IT, logistică, utilități, retail, comerț online, telecomunicații, producție, servicii, medical și HoReCa.

Organizatorii evenimentului promit sesiuni interesante și studii de caz plus paneluri de discuții materializate în ocazii unice pentru a putea învăța de la cei mai buni manageri ai României.

În ultima zi a Conferinței Managementului Performanței vor avea loc trei workshop-uri și simularea business Friday Night at the ER.

Organizatorii au pregătit și o formă de stimulare a înscrierilor. Astfel, persoanele care se înscriu până la data de 11 septembrie pot beneficia de un tarif Presale de 250 de euro pentru participarea integrală la eveniment. Mai multe detalii despre eveniment puteți descoperi pe site-ul oficial al acestuia.