Conferinţa Naţională a Managerilor de IT din România

17.03.2017

Ediţia a V-a a Conferinței Naționale a Managerilor de IT din România – „Digital Era. The urge of business transformation” va avea loc pe 30 martie 2017, la Hotel Radisson Blu, sala Atlas, Bucureşti.

Evenimentul este organizat de CIO Council şi Revista CARIERE și va reuni peste 250 de profesionişti şi manageri IT, CIOs şi COOs. Principalele teme de discuție sunt Alinierea (în top în ultimii patru ani), Securitatea (în creştere în ultimii doi ani) şi lipsa de competențe tehnice în Analytics, dezvoltare de software, securitatea informatică și domeniul Cloud.

Economia digitală intră într-o nouă eră și vine cu provocări fără precedent pentru toate companiile. Instrumentele digitale redefinesc mediul de afaceri, schimbând complet modul în care lucrăm, comunicăm şi vindem – se arată în comunicatul de presă oficial, iar misiunea managerilor IT este de a facilita transformarea digitală într-un mod cât mai eficient și benefic pentru companie.

Agenda evenimentului:

  • Transformarea digitala: de la capacitați tehnice, la strategiile de afaceri si mentalitati;
  • Viitorul digital al afacerilor: R&D si design cu ajutorul realitatii augmentate, manufacturare cu ajutorul robotilor, lanturi de aprovizionare prin depozitare automatizata, camioane si drone fara soferi, vanzari prin e-commerce, self-service si licitatii online, marketing prin CRM si publicitate targetata, avand la baza Big Data Analytics, servicii prin e-banking, comunicatii mobile, divertisment si educatie online;
  • Digital Banking. Suntem pe cale sa asistam la disparitia bancilor traditionale?
  • Noul rol al unui CIO in contextul transformarii digitale;
  • Inovatia si valoarea adaugata pe care aplicațiile digitale inteligente o pot aduce intr-un context comercial si social;
  • Forta de munca digitala. Suntem pregatiti sa integram nou-venitii in departamentele noastre IT?