Stiri: Finante

Conferinta Noerr’s Annual Tax & Finance

Conferinţa Noerr’s Annual Tax & Finance are loc pe 23 noiembrie 2021

19.11.2021

Conferinţa Noerr’s Annual Tax & Finance. SAF-T, proceduri de închidere a anului fiscal, consolidare fiscală, stimulente și scutiri fiscale – printre principalele teme abordate la ”Noerr’s Annual Tax & Finance Conference”. Evenimentului va avea loc pe 23 noiembrie 2021.

Sfârșitul anului financiar este întotdeauna plin de provocări pentru profesioniștii din domeniul financiar, mai ales în cazul în care respectivul an a fost afectat de o pandemie și de un mediu politic și fiscal aflat în continuă schimbare.

Subiectele dezbătute

Astfel, Noerr propune specialiștilor din domeniul financiar o discuție cu focus special pe SAF-T, proceduri de închidere a anului fiscal, consolidare fiscală, stimulente și scutiri fiscale, în cadrul conferinței online ”Noerr’s Annual Tax & Finance Conference” ce este organizată cu spijinul BusinessMark.

Conferinţa Noerr’s Annual Tax & Finance. Temele abordate vor fi:

• Consolidare fiscală (TVA și impozit pe profit)
• Proceduri de închidere a anului și alte aspecte care trebuie avute în vedere: rezultatele inventarierii, provizioane și angajamente, rezervă legală, active nete ajustate
• Stimulente și scutiri fiscale relevante la sfârșitul anului (amnistie fiscală pentru dobânzile și penalitățile pentru plata cu întârziere, amnistie fiscală pentru diurne, bonificații din impozitul pe profit în funcție de activele nete)
• Provocarea SAF-T
• Cum va arăta contabilitatea în 2030

Evenimentul se va încheia cu o dezbatere despre viitorul contabilității în contextul unei tendințe pronunțate de digitalizare și automatizare.

Conferinţa Noerr’s Annual Tax & Finance. Invitaţi

• Theodor Artenie, Head of Tax, Noerr
• Nicoleta Florea, Head of Accounting & Payroll, Noerr
• Andrei Copil, Management Consultant, Noerr
• Invitat special: Ioan Floria, Partner & CEO, Bizee

Evenimentul va fi moderatde Iulian Sorescu, Partener, Head of Noerr Finance & Tax, Romania.

Conferința este dedicată: Directorilor financiari, Directorilor generali, Controllerilor financiari, Directorilor economici, Directorilor contabili, Contabililor, Antreprenorilor.

Citeşte şi BusinessMark, evenimente concept propriu online si offline