Stiri: Finante

Conferinţa „Noul Cod Fiscal – Modificări, perspective, impact” are loc pe 29-30 martie

14.03.2016

În contextul augmentării contenciosului fiscal și a creșterii complexității cauzelor fiscale, respectiv în condiţiile create de intrarea în vigoare, la 1 ianuarie, a unui nou Cod fiscal și a unui nou Cod de procedură fiscală, Lupu & Partners organizează conferinţa “Noul Cod Fiscal – Modificări, perspective, impact. Evenimentul va avea loc în perioada 29 – 30 martie 2016 în incinta Hotel Novotel, din Bucureşti.

Evenimentul este structurat pe două sesiuni, constituind un bun prilej de analiză şi dezbatere a fiscalității în ţara noastră. Conferinţa reuneşte reprezentanţi ai Ministerului Finanțelor, ai celor mai mari companii de consultanță și experți financiari, factori de decizie din departamentele financiar-contabile ale celor mai importante companii prezente pe piața românească.

În prima zi a evenimentului se vor dezbate subiecte legate de Noul Cod Fiscal, TVA, impozitul pe profit/venit, contribuții sociale, impozitarea veniturilor obținute de nerezidenții din România, legislația privind holdingurile, optimizarea și planificarea fiscală, soluţii eficiente de restructurare și reorganizare a afacerii, preţurile de transfer.

A doua zi a conferinţei va oferi răspunsuri la unele dintre cele mai importante aspecte fiscale în cadrul unor seminarii susținute de reprezentanți ai celor mai mari companii de consultanță. Printre subiectele abordate se numără: modificări fiscale în zona impozitului pe profit, planificarea prețurilor de transfer – prevenție vs tratament, cele mai importante modificari în materia TVA, legislația privind holdingurile, optimizarea și planificarea fiscală, soluţii eficiente de restructurare și reorganizare a afacerii.

Printre cei care vor lua cuvântul în cadrul evenimentului se numără specialiști în domeniu precum:  Gabriel Biriş – Secretar de Stat, Ministerul Finanţelor, Mariana Vizoli – Director General Adjunct, Direcţia de legislaţie Cod Fiscal şi reglementări vamale, Ministerul Finanţelor, Cristina Săulescu – Tax Manager, PKF Finconta, Maria Popa – Tax Manager, PKF Finconta, Av. Luisiana Dobrinescu, Partener, Dobrinescu Dobrev SCA.

Mai multe informaţii privind programul complet al conferinţei, temele şi modalităţile de înscriere se pot obţine prin email pe adresa evenimente@lupupartners.ro, telefonic 021.367.00.70; 0766.056.807  sau completând formularul disponibil online disponibil pe site-ul evenimentului.

Din motive organizatorice, Lupu & Partners a decis să amâne evenimentul până la o dată pe care o vor comunica ulterior.