Stiri: Constructii

Conferinta DigiCon ’19

Conferința “Pereții înalți din gips-carton rezistenți la foc” are loc pe 8 aprilie

02.04.2016

Pe data de 8 aprilie, Asociația Producătorilor de Materiale pentru Construcții din România (APMCR) va organiza, în parteneriat cu ROMEXPO, conferința cu tema “Pereții înalți din gips-carton rezistenți la foc”. Evenimentul are loc în perioada Târgului Internațional CONSTRUCT EXPO 2016

Conferinţa va permite celor ce lucrează în domeniu să aibă, alături de vizitarea târgului, și acces la un proces de instruire și actualizare a cunoștințelor.

Evenimentul este organizat în cadrul Hotelului Pullman (Sala New York Auditorium), începând cu ora 9.00. Printre lectori se numără nume marcante din domeniu, precum prof. univ. dr. ing. Ioan Paul, prof. dr. ing. Radu Petrovici, arh. Dan Stănescu, iar din partea Inspectoratului de Stat în Construcții a răspuns invitației domnul inspector general, Nelu Stelea.

Principalele prezentări din cadrul conferinței constau în prezentarea testelor la foc efectuate pe pereți de 3 h/6 m și 3 h/7 m în laboratoare din Cehia și Polonia, verificări ale compartimentărilor din gips-carton potrivit prevederilor Capitolului 10 din Normativul P100-1/2013, aspecte privind proiectarea și etapele verificării pe șantier a lucrărilor ascunse din procesul de realizare a pereților din gips-carton.

La eveniment sunt așteptați antreprenori, proiectanți, experți tehnici și verificatori de proiecte atestați pentru cerința fundamentală Cc – Securitatea la incendiu pentru construcţii, cadre didactice din învățământul tehnic de specialitate, cercetători, reprezentanți ai autorității de reglementare și control în domeniul construcțiilor și asigurării protecției la foc, reprezentanți ai organismului național de acreditare, precum și dezvoltatori imobiliari reprezentativi.