Stiri: Constructii

Conferinţa Realty 2016 are loc pe 16 iunie

19.05.2016

Business Review va organiza cea de-a cincisprezecea ediţie a conferinţei Realty pe 16 iunie. Evenimentul este dedicat profesioniştilor din sectorul imobiliar şi va parcurge cele mai relevante subiecte din segmentele de birouri, retail, industrial şi rezidenţial cu scopul de a marca oportunităţi de creştere a competitivităţii în sectorul imobiliar precum şi a stimula o mai bună înţelegere a cerinţelor şi aşteptărilor pieţei.

Centrată pe cele patru mari segmente ale industriei, Realty 2016 va aduce rapoarte de piaţă exclusive, oportunităţi de învăţare, trenduri ale pieţei şi va facilita networkingul şi stabilirea unor parteneriate profitabile.

Printre subiectele ce vor fi discutate la eveniment se află:

● Atractivitatea României pentru investiţii imobiliare în regiune
● Evoluţia preţurilor în 2016
● Trenduri imobiliare: clădiri verzi
● Noi trenduri de consum
● Previziuni legate de noi investiţii şi consolidări pe piaţa locală
● Tendinţe în dezvoltarea de proiecte rezidenţiale
● Implicaţiile legii dării în plată pentru piaţa imobiliară
● Alternative de finanţare pentru dezvoltatori şi cumpărători privaţi

„Pornind de la o evoluţie pozitivă în 2015, piaţa locală de real estate îşi păstrează premisele de creştere în 2016. Pe segmentul de office, un volum record de aproximativ 350.000 mp2 de spaţii noi va fi finalizat anul acesta, aproximativ de cinci ori mai mult decât în anul precedent. O suprafaţă de spaţii comerciale de tip mall de aproximativ 100.000 mp va fi livrată numai în Bucureşti până la finalul anului şi, dată fiind creşterea consumului, dezvoltatorii rămân optimişti. Sunt aşteptări mari şi pentru sectorul industrial/logistic având în vedere evoluţia efervescentă din 2015, în timp ce pe piaţa rezidenţială jucătorii speră ca recenta lege a dării în plata să nu pună capăt creşterii din ultimele 12 luni. Vor fi validate premisele că 2016 va fi un an mai bun decât cel anterior pentru piaţa de real estate?”, au afirmat organizatorii evenimentului.

Mai multe informaţii despre eveniment, sesiunile de discuţii şi vorbitori pot fi găsite pe pagină evenimentului.