Stiri: Economie

Conferinţa „Romanian Business without Borders” va avea loc pe 29-30 ianuarie, la Viena

25.01.2016

În perioada 29-30 ianuarie, la Viena, va avea loc conferința “Romanian Business without Borders”. Evenimentul se va desfăşura în cadrul Galeriei de Artă Five Plus Art Gallery, iar antreprenorii români, cu afaceri înregistrate în România, vor avea posibilitatea de a intra în legătură cu antreprenori sau companii din Austria.

Conform organizatorilor, scopul proiectului este de a facilita conexiunile între antreprenori, potențiali investitori și oficialități, precum şi să contureze sau să întâmpine noii direcții de business.

Norbert-Valentin Țăruș, Patricia Vincent, Aurelia Braneti sau Mikkel Gudsoe se numără printre speakerii care vor vorbi atât despre tendințe de business, cât și despre cum și-au construit afaceri de succes în Austria și nu numai.

Evenimentul se axează pe câteva domenii de interes: medical, turism şi mici producători, însă conferința de la Viena nu e doar pentru antreprenorii din cele trei domenii, ci e pentru toți cei care își doresc deschidere internațională.

În plus, companiile mari pot susține participarea tinerilor antreprenori români prin achitarea taxei de participare pentru start-upuri.

Taxa de participare la eveniment nu se plătește pentru o persoană, ci pentru un start-up din care pot veni 2 persoane, deoarece majoritatea tinerilor antreprenori sunt asociați.

Conferinţa este organizată sub conceptul “Antreprenor cu Zâmbet”, care își propune să aducă în prim-plan tinerii afaceriști români, care știu să zâmbească, să construiască și relații umane dincolo de ”armura” de business.

Pe site-ul antreprenorcuzambet.ro pot fi găsite toate informațiile necesare, atât despre înscriere, cât și despre condițiile de participare.