Stiri: Finante

Conferinţa Romanian Financial Conference are loc pe 15 martie

13.03.2017

Reprezentanții instituțiilor financiare se reunesc pe 15 martie 2017 la „Romanian Financial Conference”, eveniment organizat de BusinessMark. Reprezentanții managementului celor mai importante bănci și instituții financiare prezente pe piața românească se vor întâlni pentru a dezbate provocările sectorului financiar-bancar.

Conferinţa va aborda teme legate de perspectivele generale ale economiei românești și implicațiile în mediul bancar, reglementarea și legiferarea în domeniul creditării, provocări generate de evoluțiile externe, perspective privind intermedierea financiară în zona IMM-urilor.

Vor fi discutate subiecte precum managementul riscului, digitalizarea sistemului bancar, evoluţia sectorului financiar nebancar, piața asigurărilor în România, finanțarea prin piața de capital, piața românească de leasing – context, oportunități, fondurile de pensii – evoluție, contribuții, priorități.

„Suntem bucuroși să organizăm pentru al patrulea an Romanian Financial Conference și credem cu tărie că, în contextul economic actual, domeniul financiar-bancar merită o atenție deosebită. Anul acesta vom avea invitați profesioniști de renume, pe care merită să-i cunoașteți și cărora le mulțumim pentru deschiderea cu care au acceptat invitația la acest eveniment”, a declarat Daniel Drăgan, Managing Partner BusinessMark.

Conferinţa este moderată de Gabriela Folcuț, Preşedinte Comisia de comunicare, Asociația Română a Băncilor și Daniel Drăgan, Managing Partner BusinessMark.

Participanții au oportunitatea să interacționeze cu cei mai importanți jucători din domeniu:

· Sergiu Oprescu, Preşedinte Asociația Română a Băncilor; Preşedinte Executiv Alpha Bank
· Florin Dănescu, Preşedinte Executiv, Asociația Română a Băncilor,
· Petre Bunescu, Director General Adjunct, BRD-GSG
· Mirela Iovu, Vicepreședinte, CEC Bank
·  Răzvan Butucaru, Partner, Financial Advisory Services, Mazars România
· Paul Mitroi, Director, Direcția Reglementare Autorizare/Sectorul Asigurări-Reasigurări, Autoritatea de Supraveghere Financiară
·  Florentina Almăjanu, Director General, Uniunea Naţională a Societăţilor de Asigurare şi Reasigurare din România
·  Mugur Popescu, Director investiții, BCR Pensii, Membru Board, Asociația pentru Pensiile Administrate Privat din România
· Anca Băbăneață, CEO, Gothaer Asigurări Reasigurări
· Bogdan Andriescu, Președinte, Uniunea Națională a Societăților de Intermediere și Consultanță în Asigurări din România
· Melania Hăncilă, Director Executiv, Asociația Societăților Financiare din România
· Jan Pricop, Director Executiv, Asociația Administratorilor de Fonduri

Anul acesta, evenimentul „Romanian Financial Conference” este dedicată unui public țintă divers: bănci, companii de asigurări, companii de leasing, fonduri de pensii, investitori, autorități, experți financiari, analiști economici și consultanți.