Stiri: Agricultura

Conferinta Romanian Food & Agribusiness 2021

Conferinţa Romanian Food & Agribusiness 2021: Invitaţii ediţiei

07.12.2021

Conferinţa Romanian Food & Agribusiness 2021. BusinessMark organizează cea de-a noua ediție a „Romanian Food & Agribusiness Conference”, eveniment dedicat sectorului food & agribusiness din România.

Conferinţa va avea loc online pe 10 decembrie 2021, începând cu ora 10:00.

Subiecte dezbătute

„În cadrul acestei ediții, analizăm rezultatele anului agricol 2021 și perspectivele pentru viitor, aruncând o privire asupra impactului avut de criza sanitară și contextul economic asupra sectorului agricol”, anunţă organizatorii.

Se vor prezenta şi dezbate soluții și măsuri pregătite de Ministerul Agriculturii pentru valorificarea potențialului agricol al României, cu accent pe poziționarea țării noastre față de piețele din regiune.

Se va discuta, totodată, despre evoluția pieței de retail alimentar în România și previziunile pentru viitor, impactul comerțului online, livrările la domiciliu, așteptările consumatorului și factorii care influențează decizia de cumpărare, accesul micilor producători locali la marile lanțuri de retail, finanțarea în agricultură și fondurile europene, agricultura sustenabilă și inteligentă și multe alte subiecte.

Conferinţa Romanian Food & Agribusiness 2021. Invitaţi

• ADRIAN PINTEA, Director General, Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură

• DORIN COJOCARU, Președinte APRIL – Asociația Patronală Română din Industria Laptelui

• MARIUS GAVREA, Expert Agribusiness, divizia Business Banking, ING Bank Romania

• ELENA MIHAI, Director General, Legume Fructe Buzău

• MARIUS BÎCU, Owner, Ferma cu Omenie

• IOANA ARSENIE, Strateg financiar, Trusted Advisor

Pariciparea la conferință este gratuită și vizează: Companii din FMCG, producători, procesatori, Asociații și agenții din industria agricolă, Agricultori – sectorul vegetal, zootehnie, Distribuitori și retaileri, Investitori, Furnizori de input-uri agricole, soluții, echipamente și servicii specifice industriei, Experți în domeniu.

Pentru înregistrare este necesară înscrierea în prealabil, AICI, după care veți  primi detaliile de conectare în Cisco Webex, platforma pe care va avea loc evenimentul.

Citeşte şi BusinessMark, evenimente concept propriu online si offline