Conferinţa Signal Connect are loc în perioada 22-23 octombrie

20.10.2015

În perioada 22-23 octombrie, peste 130 de profesioniști în resurse umane vor participa la conferința Signal Connect. Evenimentul va avea loc în Timişoara la Sky Restaurant (22 octombrie) și City Business Centre (23 octombrie), iar invitaţii vor lua parte la prezentări, dezbateri și workshop-uri susținute de HR Directori și HR Manageri din companii de renume din România și din străinătate.

Printre speakerii, recunoscuţi la nivel internaţional, se numără Alexandra Pegg (European HR Planning Manager Samsung Electronics), Katrina Collier(Social Media Recruiter, Director&Founder Winning Impression), Ioana Marcu (HR DirectorOrange), Monica Vijeu (Fondator TalentZone), Ioana Piper (HR Manager Supremia Grup),Sorin Faur (HR Coordinator pentru Europa de Est și Balcani BDO), Mirela Crețu (KimballElectronics) și Alexandra Chivu (HR Director Elefant.ro).

Conferinţa va fi moderată de Roxana Dobrescu, Senior HR Manager Romania & Moldova Avon.

Vorbitorii prezenți vor aborda subiecte precum leadershipul, cultura prganizațională, comunicare internă şi engagement.

Prima zi a conferinţei 22 octombrie, care va avea loc la Sky Restaurant din Timișoara, va include un workshop și un debate adresate HR Managerilor și HR Directorilor. De asemenea, participanții vor avea ocazia să ia parte la show-ul culinar susținut de Petru Buiuca, câștigător Masterchef și Manager/Fondator Mad Kitchen

A doua zi va include prezentările speakerilor din țară și din străinătate, iar conferința va fi deschisă tuturor profesioniștilor care activează în domeniul resurselor umane.

Conferinţa Signal Connect, aflată la cea de-a III-a ediție, este dedicată exclusiv profesioniștilor în HR, iar evenimentul este organizat de Libero Events în parteneriat cu Signal Iduna.