Stiri: Companii

Conferinţa Signal Connect va reuni peste 100 de directori și manageri de HR

20.08.2015

Signal Connect, conferința dedicată exclusiv profesioniștilor în resurse umane va avea loc în perioada 22-23 octombrie, în cadrul City Business Centre Timișoara, şi va reuni peste 100 de directori și manageri de HR din Transilvania.

Tema evenimentului este „Engaging Cultures” și va pune accent pe modul în care specialiștii în resurse umane reușesc să clădească relații între multiplele personalități din cadrul companiilor.

Conferinţa se va bucura de participarea a peste 10 speakeri din țară și din străinătate care vor dezbate subiecte precum leadership, branding sau CSR. Printre persoanalităţile din domeniu care au confirmat participarea la conferinţă se numără Andreea Mihnea (HR Director Ernst&Young), Ioana Marcu (HR Director Orange), AdinaBufnea (HR Manager Gameloft) și Monica Vijeu (Fondator TalentZone)

Participanții vor avea parte, în cele două zile ale conferinţei, de prezentări, workshop-uri, studii de caz, momente de socializare care vor facilita dobândirea cunoștințelor într-o modalitate cât mai eficientă.

Înscrierile la eveniment au început deja, din 20 august pe site-ul evenimentului www.signalconnect.ro.

Signal Connect este dedicat exclusiv profesioniștilor în resurse umane, se află la cea de-a III-a ediție și va avea loc în 22-23 octombrie la City Business Centre din Timișoara.