Conferinţa The Woman – Oamenii de succes sprijină cauzele sociale

24.02.2015

Conferinţa The Woman promovează în cadrul fiecărei ediții o asociație sau un proiect umanitar, pentru că un „business” presupune şi să întorci spre comunitate o parte din ce ai primit. Prin urmare, Amalia Enache, una dintre invitatele speciale ale evenimentului, va vorbi, pe lângă pasiunea ei în muncă şi despre proiectele ei de suflet din cadrul Home and Hope for Children.

„La o scurtă analiză a oamenilor de succes, vom observa că marea lor majoritate au multe lucruri în comun, dacă vorbim despre stil și principii de viață. Unul dintre aceste lucruri este timpul alocat sprijinirii unor cauze sociale sau obiceiul de a dona frecvent către cauze umanitare”, au afirmat organizatorii evenimentului The Woman, care va avea loc pe data de 6 martie, la Cluj Napoca. 

Amalia Enache este una dintre cele mai apreciate prezenţe feminine de pe micile ecrane şi, dincolo de activitatea de jurnalist, din 2010 ea s-a implicat activ în Fundația Hope and Homes for Children România, care se ocupă de copiii abandonați.

Alături de Amalia Enache, la conferinţa The Woman, va fi prezentă şi Sigina Luca, o reprezentantă de succes a generației de tineri antreprenori. Printre proiectele pe care ea le-a creat se numără Eventos, Luna Cleaning și Asociația Bucătarilor din Transilvania.

Sigina Luca_ The Woman

Sigina Luca susține că toate proiectele și activitățile pe care le desfășoară se datorează curiozității de a învața lucruri noi, de a cunoaște oameni diferiți, de a-și testa în permanența limitele, de a cauta și accepta provocări noi de fiecare dată.

Un alt vorbitor din cadrul acestei ediții a The Woman este Genoveva Hossu, decorator și creator de interioare. După ce a absolvit Kelly Hopen Design School din Londra, ea a pășit în lumea antreprenoriatului punând bazele showroom-ului Primera Interiors, prin care comercializează textile decorative.

Genoveva Hossu_ The Woman

După 10 ani de activitate în acest domeniu și nenumărate proiecte, în 2014, Genoveva Hossu a lansat brand-ul INGENO.

Lista femeilor de succes care vor vorbi în cadrul The Woman este completată de Chef Patrizia Paglieri, Ioana Filipescu, specialist în investment banking, Cristina Chiriac, președintele Asociației Naționale a Antreprenorilor și Ambasador al Antreprenoriatul Feminin și Raluca Kisescu, Senior Manager Commercial Marketing Avon România și Moldova, iar printre temele abordate de către acestea se numără „Atuuri și Dezavantaje ale Femeilor în Business”, „Anteprenoriat Feminin”, dar și „Strategii pentru Echilibrul Vieții de Business cu cea de Familie”

De asemenea, organizatorii au anunțat că programul The Woman va cuprinde şi o degustare din cea mai fină ciocolată belgiană preparată manual.

Conferința The Woman va avea loc pe data de 6 martie în Cluj-Napoca la Grand Hotel Italia și este susținută de către Chic Ville, Marty Restaurants, Coquette, Ciao Bella, Mediatic, Impress, Deilani, EuroGSM, SmartHR, Okian, AdMirror, Coriolan şi Pierra.

Sponsorul principal al conferinţei este AVON, evenimentul face parte din portofoliul Libero Events.

Citiți și despre: