Stiri: Companii

Conferinţa Zoom IN va avea loc pe 26 aprilie

26.02.2018

Pe data de 26 aprilie, la The Office Cluj-Napoca, conferința regională Zoom IN aduce și în 2018 în discuție ultimele noutăți pentru specialiștii HR și manageri. Tema acestei ediții include provocările cu care aceștia se confruntă în contextul actual al pieței muncii: procesele de HR clasice devin prea rigide pentru un mediu de business mult prea impredictibil și dinamic.

Ediția din acest an a conferinței propune o temă îndrăzneaţă- Employee Experience (experința angajaților) – un concept nou, integrat, care se bazează pe feedback-ul angajaților din companie. Agenda conferinţei include perspectiva specialiștilor internaționali și naționali, cu expertiză în domeniu, dar și a companiilor locale.

Primul speaker confirmat este Heleen Mes- HR director & employee experience @Happiness Bureau, din Olanda. Heleen are peste 25 de ani de experiență în domeniul resurselor umane, fiind considerată un specialist de referință în industrie, ajungând de 2 ori în lista celor mai buni 10 angajatori din postura de HR manager al Dutch National Bank și Sonepar NL.