Slide

Stiri: Companii

Conferința Zoom IN va avea loc pe 27 aprilie, în Cluj

04.04.2017

Deficitul de personal reprezintă, probabil, una dintre cele mai grave probleme cu care se confruntă companiile din ţara noastră. Doar în domeniul IT, în 2016, a existat un deficit de 50.000 de angajați, iar firmele din producție, spre exemplu, relocă oameni și de la sute de km pentru a-i angaja. Prin urmare, nu este de mirare că firmele depun eforturi considerabile în a-și păstra și mulțumi angajații pe care îi au deja.

În plus, într-un mediu atât de dinamic, apar mereu trend-uri, concepte noi care promit să rezolve nevoile companiilor. Dacă aceste noi concepte nu sunt înțelese pe deplin și implementate corespunzător în companii, se pot transforma din investiții în cheltuieli.

Pentru a privi cât mai obiectiv noile tendințe din piața resurselor umane, precum și pentru a afla cum pot fi acestea adaptate fiecărei companii, Azimut Happy Employees vă invită la conferința regională Zoom IN, care va avea loc în 27 aprilie, la The Office, Cluj-Napoca.

Conferința Zoom IN reprezintă spațiul în care se ,,pun sub lupă” ultimele noutăți din HR. Tema acestei ediții este Organizational well-being, iar speakerii vor aduce perspectiva lor internațională, științifică, practică și locală asupra conceptului. Scopul este de a educa și informa cât mai corect piața asupra conceptului și strategiilor de well-being organizațional, în contextul în care acesta este prea puțin cunoscut sau înțelesul lui este deja, prea diluat.

Evenimentul este organizat de Azimut Happy Employees – o companie clujeană care încă din 2008 se concentrează pe dezvoltarea programelor care să crească eficiența, productivitatea, angajamentul și motivația echipelor și a angajaților.