Conferinţele Business rEvolution continuă în această toamnă

10.08.2017

Seria de conferinţe Business rEvolution, organizată de Doingbusiness.ro, continuă şi în această toamnă cu patru noi ediţii la Ploiești (21 septembrie), Craiova (12 octombrie), Oradea (25 octombrie) și Târgu Mureș (28 noiembrie).

„Într-o lume aflată în schimbare accelerată, conferințele Business rEvolution – Digitalizarea: Trend sau Tsunami? ajută antreprenorii să deslușească mecanismele transformării digitale care agită economia în general și mediul de afaceri în particular”, au anunţat reprezentanţii Doingbusiness.ro.

Conferinţele Business rEvolution au avut deja un impact asupra a peste 500 de participanți, din aproximativ 20 de industrii, care au interacționat direct cu experți și consultanți din companii de top, la edițiile organizate la Iași, Brașov, București și Arad în perioada martie – iunie 2017. Aşadar, antreprenorii și managerii români au regăsit în cadrul acestor conferințe informații relevante despre cum să își dezvolte companiile, ținând pasul cu noile tendințe.

Evenimentele din această toamnă își propun să ilustreze modul în care lideri cu viziune din companii de succes îndrăznesc să depășească tabu-urile și convenționalul și să creeze noi modele de business. Ei vor împărtăși expertiza lor în materie de digital, inovație, management performant, customer experience, fidelizarea și motivarea angajaților, marketing targetat, big data, protecția datelor personale, și nu numai.

Conferințele Business rEvolution – Digitalizarea: Trend sau Tsunami? sunt structurate în două sesiuni.

Prima sesiune este dedicată managementului performant prin inovație, iar cei mai buni experți și specialiști din companii de renume, precum și reprezentanți ai autorităților locale vor veni alături de managerii și antreprenorii prezenți la conferință cu informații relevante din mediul de business și cu exemple concrete pentru a-i ajuta în stabilirea perspectivelor privind strategia de creștere a companiilor locale, în contextul transformării digitale.

Cea de-a doua sesiune pune accent și descrie oportunitățile majore aduse de rEvoluția digitală în dezvoltarea afacerilor, de la automatizarea proceselor și activităților din companii, tendințe și strategii inovatoare în marketingul digital, până la impactul digitalizării și tehnologiei în relația cu consumatorul.

„Transformarea digitală înseamnă crearea de noi oportunități. Cu toate acestea, pentru a profita de aceste oportunități, trebuie să ne schimbăm modul de a gândi cu privire la inovație, deoarece nu mai este suficient să facem conexiuni între puncte deja existente. Mai degrabă, trebuie să identificăm și să creăm altele noi. Trebuie să ne punem întrebările potrivite, înainte ca ele să fie puse de clienții noștri, sau de concurență. Trebuie să anticipăm următorul punct în evoluția business-ului, fără teama de eșec. Teama de eșec reprezintă o barieră în calea oportunităților” a declarat Dumitru Ion, CEO Doingbusiness.ro

Participarea la evenimentele Business rEvolution – Digitalizarea: Trend sau Tsunami? este gratuită (în limita a doi reprezentanți pentru fiecare companie înregistrată), iar înregistrarea pentru evenimentele din această toamnă de la Ploiești, Craiova, Oradea și Târgu Mureș se poate face pe new.doingbusiness.ro/evenimente, locurile fiind limitate.

 

 

Citiți și despre: