Stiri: Logistica

Trenuri Bucuresti Nord - Aeroportul Otopeni 2021

Conferințele Club Feroviar 2018 ajung pe 14-15 martie la Alba Iulia

05.02.2018

A XIII-a ediție a Conferințelor Club Feroviar va avea loc în zilele de 14 și 15 martie la Alba Iulia. Conferința de Infrastructură „Dezvoltarea piețelor feroviare în Europa Centrală și de Sud-Est pentru 2030 și după” reunește administratori de infrastructură, constructori de talie internațională și regională, integratori și companii de inginerie, alături de reprezentanți ai sectorului public și cadre universitare pentru a dezbate proiectele importante care se desfășoară pe piață românească și ECE.

Agenda principală a evenimentului cuprinde o grupare de prezentări, discuții și dezbateri, care vor evidenția tendința țărilor din regiune de a atrage fondurile structurale europene disponibile pentru a investi în sistemele lor feroviare și vor atrage atenția asupra potențialului enorm al pieței feroviare din ECE.

Printre temele dezbătute în cadrul evenimentului se numără:

– Construirea unui sistem feroviar unitar, competitiv și integrat
– Provocări și oportunități în era digitală
– Proiecte, cu finanțare europeană, de infrastructură feroviară în ECE

Conferințele Club Feroviar reprezintă o oportunitate pentru participanți să câștige cunoștințe care să contribuie la dezvoltarea companiilor pe care le reprezintă și să identifice noi parteneri de afaceri.