Congresul RENEXPO® INTERHYDRO va avea loc pe 29-30 noiembrie, la Salzburg

03.08.2017

În perioada 29-30 noiembrie, RENEXPO® INTERHYDRO – cel mai important hub european din domeniu hidroenergiei – va avea loc la Salzburg. Ajuns la a noua ediţie, evenimentul se va concentra pe tendinţele actuale din domeniu în ceea ce priveşte eficienta economică şi aspecte ale protejării mediului.

Conferinţa reprezintă punctul de întâlnire al specialiştilor din domeniu şi reprezintă o platformă unică pentru prezentări, schimb de experienţă, precum şi un loc unde cei interesaţi pot crea noi contacte.

„Hidrocentrale joacă un rol important în multe privințe pentru aprovizionarea cu energie, precum și pentru sustenabilitatea economică și socială a societăţii noastre”, au afirmat organizatorii evenimentului.

Speakeri din diferite ţări vor prezenta dezvoltările sectorului hidroenergetic din statele pe care le prezintă şi vor oferi exemple de bune practici, precum şi cele mai recente inovaţii din domeniu.

Alte subiecte dezbătute la congresul RENEXPO INTERHYDRO includ viabilitatea economică, inovațiile tehnice și provocările actuale din domeniu, precum și stocarea energiei și extinderea hidroenergiei compatibile cu apa și ecologia.

De asemenea, cei interesaţi au posibilitatea de a participa la o excursie la centrala hidroelectrică Lehen.

În plus, în cadrul expoziţiei „De la teorie la practică”, companiile pot prezenta produsele și serviciile pe care le oferă.

 

 

Citiți și despre: