Stiri: Constructii

Consens 2021

Consens 2021 are loc în perioada 12-14 aprilie

13.04.2021

Consens 2021. Asociația Studenților Constructori din Universitatea Tehnică (ASCUT) din Cluj Napoca organizează şi în acest an evenimentul Consens. Evenimentul are ca scop aducerea atât în fața studenților, cât și în fața cadrelor didactice ultimele noutăți din domeniul construcțiilor.

Consens 2021. Un mediu propice de socializare

De asemenea, prin CONSENS, ASCUT are în plan să creeze un mediu propice de socializare care să aducă numai beneficii, atât studenţilor, profesorilor, cât și firmelor participante, urmărind astfel să elimine orice discrepanţă sau barieră existentă în relaţia de comunicare dintre aceștia.

“Fiind prezente unele dintre cele mai prestigioase firme specializate pe construcții și domeniile aferente ei, studenții au ocazia de a intra în contact direct cu reprezentanții acestor companii, aceștia din urmă având posibilitatea de a face o selecție a celor mai buni și pasionați studenți, pentru ca, pe viitor, să se alăture echipei de profesionaliști din cadrul firmei pe care o reprezintă”, au anunţat organizatorii evenimentului.

Firmele prezente

Printre firmele partenere care vor fi prezente şi fără de care acest eveniment nu ar fi avut loc se numără:

  • IDEA StatiCa
  • KESZ
  • POPP&Asociații
  • Viarom
  • Holcim
  • ASA Consolis

Prezentările se vor desfăşura online pe platforma Google Meet, link-ul putând fi accesat de pe pagina de Facebook a Asociaţiei Studenților Constructori din Universitatea Tehnică.

Citeşte şi Cât costă să construiești o casă în 2021?