Stiri: Finante

Scheme de finantare 2020

Cine sunt noii membri ai Consiliului de Administraţie al CEC Bank?

07.09.2020

Consiliu de Administraţie CEC Bank. Adunarea Generală a Acţionarilor CEC Bank a aprobat schimbări la nivelul Consiliului de Administraţie al băncii. Astfel, Mirela Călugăreanu, membru ne-executiv al Consiliului de Administraţie al CEC Bank din 2017, a fost numită Preşedinte al Consiliului, în locul lui Valentin Mavrodin, al cărui mandat de Preşedinte a fost revocat, acesta rămânând membru ne-executiv în cadrul Consiliului de Administraţie.

Consiliu de Administraţie CEC Bank. Şapte membri

Conducerea CEC Bank este asigurată de Consiliul de Administraţie, care are în componenţă şapte membri executivi şi ne-executivi numiţi de Adunarea Generală a Acţionarilor.

Din rândul membrilor Consiliului de Administraţie, cei executivi sunt şi membri ai Comitetului de Direcţie al băncii, prin care asigură conducerea operaţională a acesteia.

Componenţa Consiliului de Administraţie al băncii este următoarea:

  • Mirela Călugăreanu – preşedinte al Consiliului de Administraţie, Membru ne-executiv;
  • Valentin Mavrodin – membru ne-executiv;
  • Ciprian Badea – membru ne-executiv;
  • Mirela Şitoiu – membru ne-executiv;
  • Mihai Gogancea Vatasoiu – membru ne-executiv;
  • Bogdan Constantin Neaşcu – membru executiv, director general şi preşedinte al Comitetului de Direcţie;
  • Mihaela Lucica Popa – membru executiv, membru al Comitetului de Direcţie.

Consiliu de Administraţie CEC Bank. Mirela Călugăreanu (53 de ani), noul preşedinte al Consiliului de Administraţie al CEC Bank, este membru al CA al băncii din anul 2017. În prezent, ea este preşedinte al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF). În plus, aceasta deţine peste 29 de ani de experienţă în Finanţe Publice, ocupând diferite poziţii în cadrul Direcţiei Generale a Finanţelor Publice Bucureşti şi în cadrul ANAF.

Citeşte şi Începerea anului şcolar 2020-2021. Un nou anunţ important de la Ministerul Educaţiei