Stiri: Logistica

Consiliul Concurentei: Aaylex System poate sa preia compania Banvit Foods

PCS3 R-G vrea să preia Reutib. Mesajul transmis de Consiliul Concurenţei

09.09.2020

Consiliul Concurenței a anunţat că analizează tranzacția prin care PCS3 R-G S.à.r.l. din Luxemburg vrea să preia Reutib International GmbH din Germania. Conform legislaţiei din România, această operaţiune este o concentrare economică şi trebuie autorizată de Consiliul Concurenţei.

Consiliul Concurenței. Reutib International GmbH este societate holding

Reutib International GmbH este societatea holding a grupului Reutter, care activează în domeniul tehnologiei de sigilare/închidere (closure technology) şi care produce:

  • soluţii complete pentru sisteme de umplere cu reducere selectivă catalitică (selective catalytic reduction)
  • capace de umplere rezervoare (tank filler)
  • capace de umplere rezervoare de ulei (oil filler)
  • capace de umplere radiatoare pentru mașini

PCS3 R-G S.à.r.l. este un vehicul investițional

PCS3 R-G S.à.r.l. este un vehicul investițional special care aparține grupului Permira, o societate europeană, care activează în domeniul administrării investiţiilor de capital privat şi a datoriilor.

Atât Reutib International GmbH, cât și PCS3 R-G S.à.r.l. realizează vânzări pe teritoriul ţării noastre.

Consiliul Concurenţei a anunţat că potrivit legislaţiei, operaţiunea reprezintă o o concentrare economică şi că este nevoie de autorizarea preluării.

“În conformitate cu prevederile Legii concurenţei (nr. 21/1996), această operaţiune este o concentrare economică ce trebuie autorizată de Consiliul Concurenţei. Autoritatea de concurenţă va evalua această concentrare economică în scopul stabilirii compatibilităţii sale cu un mediu concurenţial normal şi va emite o decizie în termenele prevăzute de lege”, conform sursei citate.

Citeşte şi Programul Noua Casă. Anunţul făcut de ING