Cont bancar Enel X Pay

S-a lansat Enel X Pay, contul bancar online de la Enel X Financial Services!

20.10.2020

Cont bancar Enel X Pay. Enel X intră pe piața serviciilor financiare digitale și a serviciilor bancare mobile. Astfel, compania a lansat Enel X Pay, contul bancar online de la Enel X Financial Services. Noul produs a fost lansat printr-un parteneriat strategic cu Mastercard.

Cont bancar Enel X Pay. Plăţi şi transferuri în timp real

Produsul permite utilizatorilor să efectueze plăți și transferuri complet sigure, în timp real, direct prin intermediul aplicației telefonice, să dețină un card digital sau fizic, precum și să monitorizeze tranzacțiile și cheltuielile întregii familii. Enel X Pay a fost lansat și prezentat în cadrul unei conferințe online la care au participat Francesco Venturini, CEO Enel X, Giulio Carone, CEO Enel X Financial Services, și Matteo Concas, Head of Financial Solutions din cadrul Enel X.

“Cu Enel X Pay extindem platforma de produse și oferte, pentru a încorpora zona serviciilor financiare. Enel X Pay este un instrument digital menit să asiste clienții în gestionarea cu ușurință a operațiunilor financiare, bazându-se pe un partener inovator și de încredere precum Enel X”, a declarat Francesco Venturini, CEO Enel X. “Dezintermedierea de la serviciile financiare tradiționale ne oferă opțiunea de a intra într-un sector extrem de competitiv, având capacitatea de a inova și dezvolta soluții noi, de la servicii de consultanță și management financiar, la servicii de asigurări.”

Cont bancar Enel X Pay. Un cont digital autohton

Enel X Pay este un cont digital autohton, care implică un card și un cod IBAN italian, și permite utilizatorilor să efectueze mai multe tipuri de tranzacții: de la plata facturilor, a taxelor și a impozitelor către administrațiile publice înscrise în circuitul pagoPA din Italia, până la transferurile SEPA, de la transferurile P2P fără costuri suplimentare, la donații către organizații precum Salvați Copiii, Food for Soul și Medici Fără Frontiere.

“Lansarea Enel X Pay ne consolidează poziția în sectorul fintech, contribuind la diseminarea plăților digitale și la dezvoltarea serviciilor financiare integrate în ecosistemul Enel”, a declarat Giulio Carone, CEO Enel X Financial Services. “Modelul de business la care țintim este cel al unei firme Big Tech, care inovează constant și are parteneriate strategice încheiate cu jucători de top din zona de tehnologie, punând astfel la dispoziția clienților soluții cu valoare adăugată ridicată.”

Circuitul Hubject

Cu Enel X Pay utilizatorii pot plăti pentru încărcarea mașinilor electrice în infrastructurile din circuitul Hubject. Hubject este un proiect de e-mobilitate, care aduce la aceeași masă companii precum BMW, Bosch, EnBW, Enel X, Innogy, Mercedes Benz AG, Siemens și Volkswagen Group.

Hubject are peste 750 de parteneriate de business încheiate și 250.000 de puncte de încărcare interoperabile în întreaga lume.

Utilizatorii pot gestiona contul bancar Enel X Pay direct din aplicația care vine la pachet cu un card digital și unul fizic.

Citește și Lidl deschide un nou magazin. Unde este supermarketul situat?

 

 

Citiți și despre:

O părere la “S-a lansat Enel X Pay, contul bancar online de la Enel X Financial Services!

  1. Pingback: S-a lansat Enel X Pay, contul bancar online de la Enel X Financial Services! – Reporter

Comentariile nu sunt permise.