Scheme de finantare 2020

CEC Bank lansează un cont de economii pentru persoane juridice

18.02.2020

Cont de economii CEC Bank. Banca a lansat contul de economii în lei pentru clienții persoane juridice. Prin intermediul contului, firmele au posibilitatea de a face oricând depuneri cu dobânzi bonificate sau retrageri.

Cont de economii CEC Bank. Ce spune conducerea băncii?

”Prin lansarea contului de economii în lei, CEC Bank își diversifică oferta de produse bancare de economisire destinate clienților persoane juridice. La nivelul sistemului bancar din România, segmentul companiilor are o pondere importantă în totalul depozitelor. Astfel, vrem să oferim clienților persoane juridice soluții care să permită acumularea capitalurilor necesare diferitelor proiecte, în condiții de flexibilitate și cu dobânzi avantajoase”, a declarat Bogdan Neacșu , președinte director general al CEC Bank.

Dobânzi

Clienții persoane juridice pot deschide conturi de economii în lei în oricare dintre cele peste 1.000 de unități teritoriale CEC Bank. Dobânda pornește de la 0,1% pentru sumele sub 5.000 de lei și ajunge la 0,3% în cazul unui sold până la 100.000 de lei.

Clienții pot realiza depuneri și retrageri de sume oricând, prin unitățile teritoriale CEC Bank, fără a pierde dobânda acumulată. Contul de Economii vine în completarea depozitelor standard oferite de bancă, cu dobânzi de până la 2% pe an.

Cont de economii CEC Bank. 2 milioane de clienți

CEC Bank este banca românească cu cea mai lungă tradiție. Fondată în 1864, CEC Bank are în prezent peste 2 milioane de clienți, cea mai extinsă rețea națională, cu peste 1.000 de sucursale și unități teritoriale și active de 29,3 miliarde lei, la sfârșitul anului 2018.

Statul român, unicul acționar

Statul român, prin Ministerul Finanțelor Publice, este unicul acționar al CEC Bank, iar în luna noiembrie a anului 2019, în urma acordului Comisiei Europene, capitalul băncii a fost majorat cu 940 milioane lei.

Citește și S-a lansat The Wellbeing HUB, prima platformă dedicată calității vieții angajaților

 

 

 

Citiți și despre: