Content Speed a lansat myblackfriday.ro

20.11.2014

Content Speed a anunţat lansarea platformei online myblackfriday.ro, în condiţiile în care agenţia de eCommerce full service consideră că acest eveniment nu trebuie să fie o vânătoare de oferte. În cadrul platformei vor fi găzduite produse cu reduceri de până la 90 %, aceasta fiind împărțită în patru categorii: electroIT, Fashion & beauty, Mom & baby și Hobby & DIY.

“Pe data de 21 noiembrie, la ora 00.01, se dă startul reducerilor importante cu produse de la magazine de renume în România precum IL Passo, Dressbox, Evohoreca, Diverta, Badabum, Zorile Store, Minifashion, Strada IT și multe altele”, au afirmat reprezentanţii companiei, într-un comunicat de presă.

În plus, platforma reprezintă un real ajutor pentru persoanele care vor să profite de Black Friday și să își investească banii în produse de care au nevoie, iar pentru a beneficia de oferte, utilizatorii trebuie să se înregistreze pe site-ul www.myblackfriday.ro. În felul acesta, ei vor fi abonați la newsletter-ele tuturor companiilor participante, putându-se informa din timp cu privire la produsele comercializate, și vor beneficia de VIP Acces în platformă începând cu ora 23.00.

Anul trecut, ContentSpeed a înregistrat 2,66 comenzi pe minut și în opt zile a ajuns la vânzări de 3 milioane de euro intermediate. Pentru ediţia din acest an de Black Friday, compania estimează că vânzările vor ajunge la aproximativ 4 milioane de euro.