Slide

Stiri: Companii

Creșterea eficienței energetice

Contractul dintre Loteria Română şi Intralot nu va fi prelungit

30.12.2014

Contractul dintre Loteria Română şi firma Intralot privind administrarea și gestionarea tuturor jocurilor loteristice nu se va prelungi, a afirmat ministrul Darius Bogdan Vâlcov, în urma întâlnirii dintre conducerea Ministerului Finanțelor Publice și cea a Companiei Naționale Loteria Română SA (CNLR).

Conform acestuia, actualul act adițional, prin care s-a prelungit acest contract, este în vigoare până în data de 31 decembrie, anul curent.

“În urma discuțiilor avute, am decis de comun acord cu conducerea CNLR SA, ca aceasta să efectueze demersurile necesare pentru încheierea de contracte cu o parte din subcontractorii Intralot, în vederea asigurării funcționării sistemului Loto, în continuare, fără nicio modificare”, a precizat Darius Vâlcov.

Ministrul a mai precizat că în ultima zi a acestui an contractul cu Intralot încetează iar conducerea CNLR SA a dat asigurări că tragerile Loto nu vor suferi modificări în niciun fel, în urma acestei decizii, acestea efectuându-se în continuare, fără probleme.

Totodată, Compania Națională Loteria Română a început demersurile pentru ca din ianuarie 2015 să asigure funcționarea întregului sistem prin specialiști proprii.