Stiri: Social

Controale în cluburile din Centrul Vechi. Ce nereguli au găsit politiştii?

02.11.2015

Peste 100 de polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București au acționat, în noaptea de 31 octombrie spre 1 noiembrie, pentru prevenirea și combaterea faptelor de natură contravențională și infracțională în domeniul siguranței publice, în zona Centrului Istoric al Capitalei.

Astfel, în intervalul orar 23:00 – 03:00, polițiștii au acționat pentru menținerea unui climat de siguranță publică, pe linia prevenirii, și combaterii evaziunii fiscale și a muncii la negru în unitățile de alimentație publică (restaurante, cluburi şi pub-uri) și depistarea persoanelor care încalcă regimul privind circulația autovehiculelor pe drumurile publice.

În cadrul acțiunii au fost legitimate peste 300 de persoane, au fost aplicate 63 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 16.300 de lei și au fost constatate şase infracțiuni pe linie economică și două la regimul circulației.

De asemenea, a fost indisponibilizată cantitatea de aproximativ 2500 litri de alcool și peste 3900 de țigarete, valoarea totală a acestor bunuri fiind de peste 44.000 de lei.

Prejudiciul adus bugetului de stat este în valoare de 44.000 de lei.