CFR Calatori

Controale pe şantierele feroviare unde se execută lucrări de reabilitare

06.10.2016

Directorul General al CFR SA, Marius Chiper, a verificat stadiul lucrărilor de reabilitare pe șantierele feroviare, pe tronsoanele Simeria – Vințu de Jos – Coșlariu și Coșlariu – Sighișoara.Vizita a fost realizată pe nouă șantiere feroviare și a avut drept scop monitorizarea evoluției lucrărilor în teren, dar și discuții cu antreprenorii acestor proiecte. Obiectivele inspectate au fost: podul Strei, tunelul Turdaș, stațiile CF Vințu de Jos, Barabanț, Blaj, Mediaș, Valea Lungă, varianta Podu Mureș și Tunelul Daneș.

„Gradul de mobilizare este satisfăcător, pe toate șantierele fiind activate utilajele şi echipele pentru fiecare specialitate tehnică derulată. Am analizat împreună cu reprezentanții antreprenorilor graficele fiecărui obiectiv în parte și am stabilit măsuri concrete pentru deblocarea unor puncte critice, care au apărut pe parcursul execuției”, a declarat Marius Chiper, directorul general al CFR SA.

Lucrările de reabilitare a infrastructurii și suprastructurii feroviare se execută pe aproximativ 200 Km de cale ferată și acoperă toate specialitățile de lucrări feroviare: linii, peroane, instalații de siguranță și dirijare a traficului, gări, poduri, podețe, tuneluri, pasaje pietonale, treceri la nivel.

 

 

Citiți și despre: