Stiri: Companii

Uber Check my ride - schimbarea anuntata de Uber

Copiii primesc cărți speciale la călătoriile cu Uber

24.08.2015

Părinții care aleg pentru călătoriile din București mașinile Uber au motiv de bucurie. Editura Litera oferă copiilor cărți pe care le pot răsfoi până la finalul drumului. Volumele sunt unele din colecții cunoscute și îndrăgite de cei mici, precum Disney, National Geographic, Bebe învață sau enciclopedii și cărți speciale pentru activități.

Acestea sunt poziționate pe bancheta din spate a mașinilor care fac parte din programul UberFamily, un program special prin care toate mașinile sunt dotate cu scaune pentru copii, pentru siguranța familiilor.

Cei care vor să încerce noul serviciu trebuie să își instaleze aplicația Uber, să activeze GPS-ul terminalului mobil și să facă o comandă la o mașină, iar cel mai apropiat șofer se va opri pentru a duce familia la destinația aleasă.

Uber a intrat pe piața din România acum câteva luni, iar marele avantaj al acestui serviciu, spun utilizatorii, este faptul că plata are loc doar prin intermediul cardului bancar, astfel că un client nu trebuie să plătească nimic cash la finalul cursei. Costul unei călătorii este unul calculat în funcție de distanță, viteză, dar și condițiile de trafic.