Stiri: Stiri

Cora va lansa sistemul coradrive in decembrie

30.10.2013

Retailerul Cora urmeaza sa lanseze in Romania sistemul de cumparaturi online coradrive.ro la inceputul lunii decembrie a acestui an. Prin intermediul acestui serviciu clientii Cora vor putea sa isi faca cumparaturile din fata calculatorului si sa se prezinte la magazine doar pentru a-si ridica coletul cu produse.

“În prezent proiectul este în teste şi a avut deja 5.000 de utilizatori. Oficial va fi lansat în primele zile din decembrie, urmând a avea o comandă minimă de 50 de lei”, au declarat surse apropiate companiei pentru Ziarul Financiar.

Potrivit proiectului, cumpărăturile vor fi realizate online şi recuperate din magazin la ora stabilită de către client. Acesta din urmă va putea alege şi magazinul de unde vrea să le ridice. Cea mai mare parte a produselor ce vor putea fi achiziţionate online sunt alimentare, noteaza sursa citata.

Acest tip de shopping este deja folosit de Cora în Franţa şi de alţi retaileri pe pieţele aflate la vest de România. Produsele cumparate prin sistemul  online au acelaşi preţ ca în magazine. Totodata nu este necesara plata niciunui cost suplimentar pentru împachetarea produselor, iar timpul necesar cumpărăturilor se reduce puternic.

Metro Cash&Carry a fost primul retailer care a implementat acest sistem de cumparaturi, insa acesta este dedicat companiilor din moment ce Metro are in focus acest segment din piata de consumatori.

Sursa: Ziarul Financiar