Coresi Business Park devine Coresi Business Campus

28.06.2019

Dezvoltatorul Ceetrus România a anunțat recent că a finalizat lucrările la cea de-a treia fază a proiectului de birouri Coresi Business Park. Acest proiect reprezintă o parte integrantă în cartierul Coresi, cel mai mare proiect de regenerare urbană din România. Încheierea celei de-a treia faze coincide cu schimbarea numelui proiectului. Astfel, Coresi Business Park va deveni Coresi Business Campus. Această fază a proiectului a necesitat o investiție de 14 milioane de euro.

Cartier Coresi Brașov

Cartierul Coresi din Brașov reprezintă cel mai mare proiect de regenerare urbană și comunitară din România. Acest proiect a presupus convertirea unor spații industriale în spații de birouri de clasa A și clădiri noi. Conform estimărilor, proiectul va ajunge la un potențial de circa 100.000 de metri pătrați.

Coresi Business Campus

Proiectul Coresi Business Campus, ajuns în cea de-a treia fază de dezvoltare a vizat clădirea H1, cu o suprafață de 15.000 de metri pătrați. Această clădire înglobează elementele caracteristice ale nivelului de clasă A, de la finisaje până la utilități și dotări, și având un regim de înălțime de P+4. Încheierea celei de-a treia faze marchează totodată atingerea unei suprafețe dezvoltate de 60.000 de metri pătrați.

Coresi Business Campus. Schimbarea denumirii

Pentru că s-a dorit să se ofere companiilor dar și celor care muncesc în acest centru de afaceri mai mult decât un spațiu de lucru, dezvoltatorul a ales să schimbe denumirea din Coresi Business Park în Coresi Business Campus. Oferind multiple posibilități de personalizare, dezvoltatorii acestui proiect au creat inclusiv zone dedicate sportului – coșuri de baschet, fileuri de badminton, porți de fotbal dar și zone exterioare de lucru care vor fi dotate cu mobilierul urban și WiFi.

„Printre atuurile parcului de birouri de clasă A se numără și chiria fixă. În consecință, clientul știe în orice moment ce costuri are și își poate planifica bugetele. Compartimentarea clădirilor din Coresi Business Campus este flexibilă și eficientă în spațiile de birouri deschise, individuale și de grup și oferă  inclusiv posibilitatea de extindere a spațiului. Odată ce amenajarea este finalizată, echipa de management de proiect, cu expertiză în construcții și instalații termice și electrice, rămâne la dispoziția clientului, misiunea ei fiind să vină în întâmpinarea nevoilor clienților și să ofere expertiza necesară pentru a găsi soluțiile potrivite pentru a beneficia un mediu de lucru cât mai agreabil”, afirmă reprezentanții Ceetrus România.

Coresi Business Campus. Sistem de Bike sharing

În parteneriat cu Pegas, Coresi Business Campus va oferi locatarilor, în mod gratuit un sistem de bike sharing pe toată perioada verii. Indiferent că bicicletele sunt folosite pentru  deplasare în scop recreativ în parcul de birouri sau pentru a ajunge în diferite locații, acest sistem este unul inovator și permite locatarilor accesul facil la spațiile verzi exterioare.

Citește și Coresi Avantgarden, cel mai amplu proiect de regenerare urbană din România

Citiți și despre: