Stiri: Retail

Coresi Shopping a atras peste 1 milion de vizitatori în prima lună de la deschidere

05.05.2015

În prima lună de la deschidere, Coresi Shopping Resort a atras peste 1 milion de vizitatori, arată cel mai recent studiu realizat de centrul comercial, cu ajutorul Centrului de Cercetare de Marketing Mednet. Astfel, raportul demonstrează faptul ca 4 din 5 persoane recomandă mall-ul din poziția de ambasadori ai brandului, în vreme ce peste 90,6% au o percepție pozitivă declarată cu privire la brand.

Studiul a fost realizat pe un eșantion reprezentativ de 521 de respondenți, femei și bărbați, cu vârste cuprinse între 18 și 65 de ani, care provin din zone precum Brașov, Covasna, Prahova, Sibiu, Mureș și Argeș.

Traficul de peste 1.000.000 de vizitatori înregistrat în prima lună de funcționare, cât şi numărul de peste 230.000 de persoane din weekendul inaugurării vin să confirme gradul mare de interes al brașovenilor și al întregii regiuni față de Coresi Shopping Resort.

Designul, numărul mare de magazine cunoscute și dimensiunea Coresi Shopping Resort sunt alte aspecte evaluate pozitiv de către respondenți. 87% dintre aceștia și-au declarat intentia de a reveni în noul centru al atracţiei din Braşov.

Eficiența comunicării este dovedită prin procentul semnificativ de 50% din respondenți care declară ca au aflat prima dată de Coresi din mass media, în timp ce peste 20% au invocat „word of month” ca prima sursa de informare cu privire la Coresi. Outdoor-ul și on-line-ul au reprezentat sursele de comunicare constantă pentru un procent de 86% dintre respondenți.