Coresi Shopping Resort se deschide pe 27 martie

24.03.2015

Coresi Shopping Resort dă startul la shopping pe data de 27 martie, peste 40% dintre brandurile prezente în centrul comercial au anunțat deja promoții. De asemenea, reprezentanţii mall-ului au anunţat că peste 150.000 de vizitatori sunt așteptați în primul week-end la Coresi Shopping Resort

„Irezistibile dar și creative, ofertele brandurilor care și-au anunțat deja promoțiile, vor da startul la shopping încă din primele ore ale dimineții. Genius Store Lab își va recompensa primii 100 de clienți cu un tricou gratis, în vreme ce Optiblue va oferi 25% primilor 100 de clienți. Într-o lună a femeilor, acestea vor primi vouchere în valoare de 50, 100 și 200 de lei la anumite plafoane de cumpărături”, conform reprezentanţiilor Coresi Shopping Resort.

Lista de reduceri continuă: Noriel va oferi vouchere cu reduceri de 10% în primele două săptămâni, iar DM Drogerie Markt oferă 15% bonus la toate cumpărăturile în primul weekend dar și baloane personalizate pentru toți clienții magazinului.

Tony Fierro şi Penti propun reduceri de 15%, respectiv 25%, în timp ce LPP vine cu o ofertă mixtă: Mohito, 30% la colecția neredusă și Sinsay, 20% la toată colecția, în primul weekend.

Iubitorii de pizza se vor putea bucura de o pizza gratis la fiecare pizza medie cumpărată la Pizza Hut, în vreme ce pasionaţii de accesorii își vor putea cumpăra, în primele două săptămâni, încălțăminte și genți de la CCC și tot aici vor putea beneficia de o reducere de 20%.

Totodată, primi 500 de pasionați de citit vor primi din partea librăriei Book City cadouri speciale, iar  IDO oferă 10% reducere la orice produs cumpăratîn primul weekend.

În plus, H&M îşi aşteapă clienţii, în ziua deschiderii, cu sute de surprize, carduri în valoare de 50 de lei oferite primilor 50 de clienți și cupoane cu reducere, iar iubitorii de articole sportive au de la Decimas reduceri de până la 50% în primul weekend, în timp ce pasionații de produse Apple beneficiază de 20% reducere la iPhone 6 16GB și iPhone 4s 16GB.

„Coresi Shopping Resort pleacă la drum cu o misiune asumată, aceea de a deveni o scenă deschisă pentru brașoveni și nu numai, prin cele 360 de evenimente pe an care vor transforma centrul comercial într-un adevărat «Centru de Viață»”, au mai afirmat reprezentanţii mall-ului.

 

Citiți și despre: