Corporate Tennis Open: Cine sunt câștigătorii turneului dedicat mediului de business

27.06.2017

BusinessMark a anunţat câștigătorii turneului de tenis „Corporate Tennis Open”, ce a avut loc pe 10-11 iunie, 17-18 iunie și 25 iunie 2017 la Pescariu Sports & Spa din București. Reprezentanții mediului de business au participat la următoarele categorii: echipe, simplu masculin, simplu feminin și dublu.

Turneul de tenis s-a desfășurat în două etape: cea a grupelor și etapa finală. În primul weekend s-au desfășurat meciurile din grupe și s-au disputat în sistem „fiecare cu fiecare”. Echipele și jucătorii care s-au calificat în etapa finală au concurat pentru câștigarea trofeelor puse în joc.

Cele patru finale din cadrul celei de-a treia ediții a „Corporate Tennis Open” au avut următoarele rezultate:

Prima finală, cea de dublu s-a încheiat cu victorie pentru Bancpost. Andrei Bădăluță și Radu Petrescu din partea Bancpost au câștigat meciul disputat cu echipa Oscar Downstream – formată din Ionuț Săndulescu și Gabriel Popa, scor 6-4, 2-6, 10-6.

A doua finală, cea de simplu feminin s-a încheiat cu victorie pentru Ana Schiopu (Eurobank Property Services). Aceasta a câștigat meciul disputat cu Adriana Preda (Asociația The Social Incubator), scor 6-4, 6-3.

Radu Roșca (Red Bull) a învins în cea de-a treia finală, de simplu masculin, disputată în compania lui Gabriel Chifor (Eurolife ERB), scor final 6-3, 6-2.

Primul meci al finalei probei pe echipe le-a avut ca protagoniste pe Andra Savu (Biroul de Credit) și Alexandra Avîrvarei (KPMG România).

Reprezentanta Biroului de Credit s-a impus cu scorul de 6-2, 6-2. Cel de-al doilea meci, disputat între Șerban Epure (Biroul de Credit) și Dragoș Nicolae s-a încheiat cu scorul de 1-6, 4-6. Scorul fiind 1-1 la general, meciul de dublu a fost decisiv în desemnarea câștigătoarei.

Echipa Biroul de Credit s-a impus în fața echipei KPMG România, scor final de 6-2, 6-1, adjudecându-și marele trofeu.

De-a lungul concursului, reprezentanții mediului de afaceri au avut ocazia să-și pună în valoare abilitățile sportive, să facă networking în cadrul unui cocktail party și să concureze pentru un loc pe podiumul competiției.

 

 

Citiți și despre:

  • Au început înscrierile la Corporate Tennis OpenAu început înscrierile la Corporate Tennis Open BusinessMark a anunţat că a dat startul înscrierilor la cea de-a patra ediție a turneului de tenis Corporate Tennis Open. Astfel, Pe 12-13 mai și 19-20 mai 2018 are loc o nouă ediție a turneului de tenis […]
  • Corporate-Tennis-OpenOamenii de afaceri, invitaţi la turneul de tenis „Corporate Tennis Open” BusinessMark a lansat o invitaţie pentru reprezentanții mediului de afaceri să participe la turneul de tenis „Corporate Tennis Open”, care va avea loc pe 10-11 iunie și 17-18 iunie 2017 la Pescariu Sports […]
  • BusinessMark va organiza Corporate Tennis OpenBusinessMark va organiza Corporate Tennis Open BusinessMark va organiza, în zilele de 11-12 iunie şi 18-19 iunie, “Corporate Tennis Open”, turneu de tenis dedicat mediului de afaceri, ce va avea loc la Daimon Club, Bucuresti. Aflat la cea de a II-a […]
  • Corporate Tennis Open 4:  Weekend of the winnersCorporate Tennis Open 4: Weekend of the winners BusinessMark anunță câștigătorii turneului de tenis „Corporate Tennis Open”, ce a avut loc pe 12-13 mai și 19-20 mai, la Pescariu Sports & Spa din București. Reprezentanții mediului de afaceri au […]
  • Idei de mesaje de Sărbători pentru mediul de afaceriIdei de mesaje de Sărbători pentru mediul de afaceri Idei de mesaje de Sărbători pentru mediul de afaceri. În perioada Sărbătorilor de Iarnă nu trebuie să vă neglijaţi nici partenerii de business şi nici angajaţii. Trebuie să le transmiteţi şi acestora, aşa cum […]