Agricultura durabila - Corteva Agriscience

Corteva Agriscience: Ameliorarea avansată oferă o mai bună rezistență la schimbările climatice

13.03.2020

Corteva Agriscience. Ameliorarea avansată deschide calea către o mai bună rezistență la schimbările climatice și siguranța alimentară, susține Corteva Agriscience. În acest context, Liderul global Corteva Agriscience în domeniul ameliorării plantelor, Geoff Graham, vorbește despre inovația în agricultură în cadrul evenimentului USDA Outlook Forum 2020

Corteva Agriscience. Tehnici avansate de ameliorare

Acesta le-a făcut cunoscut participanților de la evenimentul USDA Ag Outlook Forum 2020 faptul că tehnicile avansate de ameliorare a plantelor și succesul dovedit în sporirea productivității culturilor în regiunile dezvoltate asigură pașii ce trebuie urmați în gestionarea riscurilor legate de securitatea alimentară și caracterul imprevizibil al climei din întreaga lume.

Inovația în Agricultură

Corteva Agriscience. Evenimentul USDA este axat pe Inovația în Agricultură. De curând, actualul secretar american al agriculturii, Sonny Perdue a anunțat Agenda pentru inovație în agricultură. Comentariile lui Graham au făcut parte din sesiunea de monitorizare în gestionarea riscurilor și de asigurare a sustenabilității în producția agricolă.

Corteva Agriscience. Productivitatea agricolă

”Nu numai că productivitatea agricolă riscă să nu poată acoperi cerințele unei populații în creștere,dar este și un instrument vital pentru combaterea schimbărilor climatice”,a spus Graham. ” Am dovedit că tehnologiile inovatoare de ameliorare, precum markerii moleculari, fenotipizarea cu precizie, analiza predictivă, biotehnologia, CRISPR și instrumentele digitale pot ajuta agricultura să gestioneze mai bine provocările vremii extreme.”

Corteva Agriscience. Provocări

Administratorul Agenției de Management al Riscului USDA, Martin Barbre, a prezidat dezbaterea ”Reducerea Riscurilor de producție” în cadrul forumului. Este vorba de o dezbatere axată pe provocările cu care se confruntă fermierii și autoritățile, în timpul perioadelor de vegetație cu condiții climatice extreme.

Corteva Agriscience. El a menționat că anul trecut a fost unul dintre cei mai ploioși ani înregistrați în agricultură. În schimb, 2012 a fost unul dintre cei mai secetoși. Totuși, în ciuda variațiilor meteorologice ridicate, productivitatea la nivel global a crescut.

Producția de porumb

Geoff Graham susține că avansul este de aproape șapte ori față de producția medie de porumb obținută în America de Nord începând cu 1920. Acest lucru denotă că ”am produs milioane de cereale în plus, fără să creștem suprafața în producția agricolă”.

Corteva Agriscience. Avansul randamentului raportat în ultimul secol a crescut productivitatea de la o medie de 25 bushels pe acru (1,68 tone/ha) la 170 bushels pe acru. (11,43 t/ha). În plus, acesta a menționat că dacă primele 20 de țări producătoare de porumb din lume și-ar îmbunătăți nivelul de producție față de cel înregistrat în SUA cu 20 de ani în urmă, acest lucru ar fi echivalentul suplimentării terenului agricol cu 100 de milioane de acri.

Citește și SANO a lansat o gamă nouă de produse

 

 

Citiți și despre: