Stiri: Companii

COSMETIC PLANT donatie

COSMETIC PLANT susţine lupta împotriva COVID-19. Ce donaţie a făcut compania?

29.04.2020

COSMETIC PLANT donaţie. Compania a anunţat că vine în sprijinul personalului medical în lupta împotiva noului COVID-19. COSMETIC PLANT donează 2,5 tone de Cremă reparatoare pentru mâini personalului medical care lucrează în spitale din România. Astfel, compania din Cluj-Napoca se alătură efortului pe care mediul de afaceri îl face pentru a-i susţine pe toţi cei care luptă în prima linie cu coronavirusul.

COSMETIC PLANT donaţie. Ce spune directorul general al companiei?

”Am simțit în aceste ultime săptămâni foarte puternic gândul că trebuie convertită starea aceasta de încordare și suspiciune într-una de încredere și de încredințare. Ne încredem și ne încredințăm medicilor noștri și întregului personal medical. Prin gestul nostru, dorim să îi asigurăm că nu sunt singuri și încercăm – pe măsura posiblităților noastre – să avem puțin grijă de ei, la fel cum și ei au grijă de noi toți.”, a afirmat Dr. Susana László, director general și acționar COSMETIC PLANT.

COSMETIC PLANT donaţie. 34 de spitale

Primele donații s-au realizat către Spitalul Clinic de Boli Infecțioase și alte spitale din Cluj. Următoarele livrări vor ajunge pe parcursul acestei săptămâni la alte 34 spitale din 19 județe ale țării. Este vorba de unităţile medicale în care se tratează pacienți COVID-19.

Unul dintre cei mai importanţi producători de cosmetice din România

Având o tradiție de aproape 30 de ani, COSMETIC PLANT este unul dintre cei mai importanți producători de cosmetice din ţara noastră. Firma a fost înființată în anul 1991 la Cluj-Napoca de către farmacista Ileana Mester. În prezent, compania este condusă de căte fiica dânsei, Dr. Susana László.

„Credem în puterea plantelor și în amplificarea potențialului acestora prin cercetare de laborator, prin știință, prin inovare. Dar la fel de mult credem în compasiune și solidaritate, în ajutorarea celor care au nevoie de încurajare în momentele grele prin care trec”, au mai afirmat reprezentanţii COSMETIC PLANT.

Citeşte şi Tratament coronavirus. A început procesul de colectare a plasmei pentru tratarea pacienţilor cu COVID-19