Stiri: Companii

#CosmeticsBeautyHair2023:

#CosmeticsBeautyHair2023: Soluții sustenabile pentru un viitor smart în industria frumuseții

20.09.2023

#CosmeticsBeautyHair2023. În perioada 21- 24 septembrie, are loc #CosmeticsBeautyHair2023, în pavilionul B1 al Centrului Expozițional ROMEXPO. În cadrul evenimentului, participanții vor putea să descopere care sunt tendințele în make-up, hair styling, nails, skin & body care.

67 de companii

La eveniment participă 67 de companii care setează trenduri în industria de beauty, oferă servicii de skincare, hairstyle, barbershop, make-up și cosmetică, sunt furnizori de produse necesare în centrele de estetică sau saloanele de înfrumusețare și oferă consultanță în domeniu.

Gradul de internaționalizare

Expoziția internațională de produse și echipamente pentru cosmetică, îngrijire corporală și coafură înregistrează un grad de internaționalizare de 23% și se adresează atât profesioniștilor, cât și publicului larg.

Manifestarea promovează soluțiile sustenabile pentru un viitor smart în industria frumuseții, cele mai populare tendințe din acest sector, precum și aparatele și echipamentele revoluționare de pe piață.

#CosmeticsBeautyHair2023. Zilele Internaționale ale Frumuseții

Publicul larg, dar și profesioniștii din domeniu sunt invitați la #CBH2023 să sărbătorească Zilele Internaționale ale Frumuseții și să participe la o serie de masterclass-uri, demonstrații, ateliere și conferințe de top, organizate de Atelierele ILBAH, în parteneriat cu Beauty One și cu sprijinul ROMEXPO. Acestea se desfășoară pe 22 septembrie, în Sala Titulescu și în pavilionul B1.

Congresul de Cosmetologie #Cosmeticon

Publicul specialist este invitat și la Congresul de Cosmetologie #Cosmeticon, organizat de Asociația Cosmetologilor din România, în parteneriat cu PADIR și cu sprijinul ROMEXPO. Acesta are loc pe 23 septembrie, în intervalul orar 9:30 – 18:00, în Sala Titulescu din pavilionul B3.

Evenimentul își propune să adune, în cinci paneluri diferite, reprezentanți ai cadrului legislativ – autorități, medici, cosmeticiene și antreprenori din industrie și este dedicat domeniului cosmetologiei. Acesta are ca scop oferirea de suport educațional și evolutiv industriei.

#CosmeticsBeautyHair2023. Program de vizitare

21 – 23 septembrie, în intervalul orar 10:00 – 18:00
24 septembrie 2023, în intervalul orar 10:00 – 16:00
Bilet de intrare: 10 lei

În aceeași perioadă se desfășoară și #BifeSim2023 – Târgul internațional de mobilă, echipamente și accesorii.

Citeşte şi Romexpo, proiect inedit. Cum se poate transforma centrul expoziţional