Stiri: Constructii

Wellness Club Sweat Cosmopolis Plaza

Cosmopolis, desemnat cel mai bun proiect rezidențial din Europa Centrală și de Est

27.09.2016

Cosmopolis a fost desemnat cel mai bun proiect rezidențial din Europa Centrală și de Est, în cadrul Galei CIJ Europe Awards. De asemenea, AFI Park și Mega Mall au primit distincțiile pentru cele mai bune proiecte de birouri și de retail din regiune în anul 2016. Aceasta este prima distincție obținută pe plan internațional de un proiect rezidențial din România.

La ora actuală,Cosmopolis deține aproximativ 2300 de apartamente și vile finalizate, proiectul rezidențial beneficiind de cea mai dezvoltată infrastructură generală din țara noastă, în urma unor investiții totale de aproximativ 280 de milioane de euro.

”Dezvoltăm prin Cosmopolis cel mai complex proiect rezidențial din întreaga regiune, proiect care va deveni un oraș în sine, în viitor. Avem deja o comunitate care numără circa 4500 de locuitori, o infrastructură generală unică în România iar planurile de viitor includ construcția a cel puțin 7000 de locuințe noi precum și dezvoltarea continuă a facilităților pe care le oferim. Distincția obținută de Cosmopolis la Praga, precum și discuțiile ample despre peisajul românesc de real estate care au avut loc acolo, denotă că România a redevenit o piață atractivă pentru investitorii străini”, a declarat Ahmet Buyukhanli, președinte Opus Land Development, dezvoltatorul proiectului.

În plus,Coldwell Banker România, manager și agent exclusiv al Cosmopolis, va încheia primele nouă luni ale anului curent cu vânzări de circa 350 de locuințe, nivel similar cu cel înregistrat în aceeași perioadă a anului trecut.

”Sectorul rezidențial din România a trecut în ultimele luni printr-o perioadă mai dificilă, cauzată de incertitudinile din piața finanțărilor, însă am înregistrat un rezultat similar cu cel din 2015 aplicând o politică adecvată de prețuri, campanii targetate de vânzări și marketing și o paletă variată de modalități de plată”, declară Gabriel Voicu, director al diviziei New Home în cadrul Coldwell Banker România. Compania a vândut, de la momentul desemnării ca manager al Cosmopolis, peste 1300 de apartamente și vile în cadrul proiectului.