Stiri: Retail

Cosmopolis Plaza

Cosmopolis Plaza se deschide pe 22 octombrie

20.10.2023

Cosmopolis Plaza, cel mai mare retail park din Nordul Capitalei, se deschide pe 22 octombrie. 20.000 de mp. este suprafața celui mai mare retail park din zona de Nord a Bucureștiului, care aduce 40 denoi magazine, branduri internaționale și spații generoase de expunere.

O investiție de 20 de milioane de euro

Prin investiția de 20 de milioane de euro făcută de Opus Land Development, Cosmopolis Plaza s-a mărit de cinci ori față de suprafața inițială și și-a propus să devină un punct de atracție pentru cumpărături, relaxare și distracție pentru locuitorii întregii zone de Nord a Capitalei, pentru Tunari și localitățile învecinate.

Noul retail park va avea trei căi de access pentru clienții care vin din afara complexului Cosmopolis: acces direct din Centura București, o intrare dinspre Tunari, iar în curând va fi realizată o legătură directă din Autostrada A3.

Cosmopolis Plaza se deschide pe 22 octombrie. Inaugurarea oficială

Cosmopolis Plaza va avea inaugurarea oficială duminică, 22 octombrie.

Marea deschidere aduce numeroase activități pentru copii, animatori, facepainting, baloane, DJ, muzică bună, un show de stand-up comedy realizat de Ioana State și un concert live și sesiune de Meet&Greet cu artistul Dorian Popa.

Personajele din Patrula Cățelușilor îi vor încânta pe cei mici, iar adulții pot gusta din deliciile culinare care vor putea fi găsite la food-truck-urile prezente la eveniment.

Inauguarea Cosmopolis Plaza vine și cu o tombolă cu premii atractive pentru participanții la concert, iar proiectele #SpitalePubliceDinBaniPrivati și Velо Academy vor oferi oportunități de implicare în acțiuni de responsabilitate socială sau pentru comunitate.

”Cosmopolis Plaza trece la nivelul următor”

“La 8 ani distanță de la deschiderea primului strip mall din interiorul unui cartier rezidențial din România, Cosmopolis Plaza trece la nivelul următor. Numărul locuitorilor din Cosmopolis și cel din zona de Nord a Capitalei a crescut considerabil în această perioadă, iar acesta a fost principalul argument care ne-a determinat să luăm decizia ca oferta de magazine din zonă să crească și ea. Vrem să oferim atât rezidenților din Cosmopolis, cât și celor din întreaga zonă, acces la servicii de calitate, la facilitățile de care au nevoie și la un loc care să le fie accesibil pentru dorințele de cumpărături și distracție. Cosmopolis Plaza oferă o experiență în sine. Mai mult decât cumpărături, Cosmopolis Plaza este o destinație!”, spune Ozan Tuncer, CEO al Cosmopolis.

500 de locuri de parcare

Clienții Cosmopolis Plaza vor avea la dispoziție aproximativ 500 de locuri de parcare și brandurile internaționale ale magazinelor lor preferate:

  • Jysk
  • Animax
  • Pepco
  • Sinsay
  • Tedi
  • Kik
  • Carrefour
  • C&A

În săptămânile ce urmează, vor fi deschise și alte puncte de interes pentru cumpărături și relaxare.

Sweat, unul din cele mai mari cluburi de wellness din București va deschide în Cosmopolis Plaza cel mai mare wellness club Sweat din țară și primul bazin de înot acoperit de dimensiuni semiolimpice din zonă.

Branduri precum Shaormeria Băneasa, Spartan, 5 to GO, Domino’s Pizza și Dr. Max vor oferi și ele toate serviciile și produsele așteptate de clienți.

Marea deschidere a Cosmopolis Plaza de pe 22 Octombrie 2023, va începe la ora 15:00.

Evenimentul de inaugurare se va încheia la ora 21:00 cu foc de artificii.

Accesul este liber.

Citește și Cosmopolis anunţă o investiţie de 22 milioane de euro