Constructii

Cosmopolit

COSMOPOLIT, proiecte premium pliate pe dorințele clienților

01.06.2021

Proiectul Cosmopolit Zenit este menit să ofere o experiență unică în real estate. De peste șase ani, COSMOPOLIT, brand premium pe piața de real estate, creează clădiri de cea mai înaltă calitate, cu atenție deosebită la detalii, de la cele exterioare până la  designul interior, personalizat pentru fiecare utilizator. Proiectele Cosmopolit sunt gândite cu viziune pe termen lung pentru a oferi confortul pe care și-l doresc clienții segmentului imobiliar high-end. Ansamblurile rezidențiale construite de dezvoltatorul imobiliar brașovean Cosmopolit creează pentru fiecare client acea experiență unică pe care și-o dorește și care să-i reflecte personalitatea atât în locuințe, cât și în spațiile comerciale.

Prin urmare, nu este de mirare faptul că activitatea companiei este premiată în mod constant. Ca în fiecare an, COSMOPOLIT a participat și anul trecut la gale de specialitate organizate atât în Brașov, cât și în București.

„Ne bucurăm întotdeauna când munca noastră este apreciată, în special de cei care aleg să trăiască, să-și desfășoare activitatea și să se bucure în spațiile pe care le creăm. The Times Investing in Property a surprins toate acestea și ne-a oferit bucuria de a primi premiul Best Premium Residential Developer în cadrul evenimentului Launch & Award Gala 2021. De asemenea, ca în fiecare an, am participat și anul trecut la Gala organizată de Camera de Comerț și Industrie Brașov în 7-8 octombrie, fiind premiați în cadrul Topului Național al Firmelor – Faza Județeană 2020. Premiul pentru Calitate în Dezvoltări Imobiliare este o recunoaștere binemeritată a standardelor premium pe care le menținem, iar locul 3 ocupat la categoria Lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale – Întreprinderi Mici confirmă implicarea în susținerea mediului economic local. Totodată, premiul pentru Cel mai bun marketing online 2019 în cadrul Galei Profesioniștilor în Imobiliare din iunie 2020 reprezintă confirmarea imaginii transparente pe care noi, la Cosmopolit, o menținem față de clienți și piața imobiliară brașoveană. Pentru noi, recunoașterea rezultatelor înseamnă validarea aprecierii pe care clienții Cosmopolit o arată atât de sincer. Mulțumim, astfel, organizatorilor pentru că au surprins toate acestea și ne-au oferit bucuria de a primi aceste aprecieri care ne încurajează să continuăm munca depusă până acum la același standard de calitate – standardul COSMOPOLIT, ne-a declarat Dna. Mihaela Biriș, Manager Marketing COSMOPOLIT.

COSMOPOLIT a participat anul acesta la Gala organizată de The Times Investing in Property unde a primit premiul Best Premium Residential Developer în cadrul evenimentului Launch & Award Gala 2021

O experiență premium

HenkelÎn contextul actual, profilul clienților din domeniul imobiliar s-a schimbat, tendința fiind aceea de a fi mult mai selectivi, mai bine informați și mai atenți la detalii, ceea ce îi conduce către produse de calitate superioară. Iar Cosmopolit este alegerea acestui tip de client real estate.

Încrederea pe care compania o inspiră vine din respectarea promisiunii de brand și experiența premium pe care o oferă de fiecare dată. Alegerea este și mai ușoară atunci când în dotările standard se găsește acel confort suplimentar dat de încălzirea prin pardoseală și parchetul de lemn natural, triplustratificat, de exemplu. În același timp, calitatea celor mai simple elemente oferă complexitatea sentimentului că investiția făcută este de durată.

Un alt avantaj oferit este acela că, atât arhitectura, cât și designul sunt realizate în cadrul aceluiași departament Cosmopolit, ceea ce permite crearea cu o mare libertate a unor modele unice.

Cosmopolit Zenit, cel mai amplu proiect de până acum

Pentru COSMOPOLIT, principala realizare în 2020 a fost reprezentată de lansarea, în luna iunie, a celui mai amplu proiect de până acum, Cosmopolit Zenit,  cu o poziționare excelentă într-o zonă foarte apreciată în Brașov: cartierul Răcădău, evaluat ca având cel mai curat aer din oraș. Ansamblul este proiectat în așa fel încât să răspundă nevoilor în schimbare și criteriilor de selecție rafinate ale cumpărătorilor, survenite în contextul pandemiei. Activitățile personale și profesionale derulate în același spațiu au determinat clienții să fie mult mai selectivi, mai bine informați și mai atenți la detalii, ceea ce îi conduce către produse de calitate superioară.

Poziționarea complexului – în Brașov, pe Strada Carpaților 15-17, în cartierul Răcădău – aduce avantajul aerului curat al pădurii, fiind, în același timp, foarte aproape de centrele comerciale Carrefour și Magnolia, precum și de centrul orașului. Localizarea oferă accesul facil – în maximum 10 minute peste Tâmpa, la traseele centrale din zona magazinului Star și centrul vechi: Piața Sfatului, cu binecunoscuta Biserică Neagră, Casa Sfatului, strada Republicii și Poarta Șchei.

Ansamblul este proiectat în așa fel încât să răspundă nevoilor în schimbare și criteriilor de selecție rafinate ale cumpărătorilor, survenite în contextul pandemiei

„Cu o arhitectură de excepție, cele 2 blocuri ale complexului Cosmopolit Zenit vor fi structurate pe 11 etaje și vor curpinde 227 de apartamente de o mare varietate structurală. De la garsoniere și locuințe de tip studio, la structuri de tip penthouse, toate apartamentele sunt optimizate pentru a oferi maximum de spațiu pentru locuit. Ambele blocuri vor avea la parter 7 spații comerciale și 11 spații de birouri”, detaliază Managerul de Marketing al companiei.

În plus, vor fi amplasate mai multe terase ca niciodată, care vor completa spațiul verde al ansamblului. Astfel, simțul estetic și dorința legitimă pentru un aer cât mai curat sunt satisfăcute în mod egal.

O paletă largă de spații comerciale și de birouri

Începerea lucrărilor pe șantier, din 22 februarie 2021, marchează startul concret al proiectului Cosmopolit Zenit și aduce cu un pas mai aproape viitorii locuitori de a-și începe noua viața acasă.

În prezent, Brașovul a devenit un important centru de business în țară și este în topul preferințelor ca oraș de rezidență și pentru investițiile imobiliare (una din cele mai profitabile afaceri din România). În acest context, clădirile Cosmopolit sunt construite în zone cu trafic, oferind o bună expunere și proximitate față de punctele de interes importante din oraș – de la instituții financiare și de stat, la locuri de întâlnire pentru discuții de afaceri și parcuri. Ele încorporează spații comerciale premium pentru brandurile care își doresc avantajele pe care le aduce o astfel de investiție în Brașov.

Un cartier sau ansamblu rezidențial funcționează ca o comunitate în care locuitorii își doresc să aibă accces la cât mai multe facilități: farmacie, magazin alimentar, loc de joacă pentru copii sau sală de sport. Aceste aspecte determină proprietarii de afaceri să aleagă să-și desfășoare activitatea în spațiile comerciale de la parterul blocurilor, astfel încât să fie mai aproape de clienții complexurilor.

În contextul recent creat de pandemie, investiția în spațiile din centrul Brașovului poate fi una cu valoare crescută și, pe termen lung, una din cele mai sigure, pentru că oportunitățile de construire în această zonă sunt deja limitate

Totodată, proprietarii afacerilor caută, în adaptarea lor la noua conjunctură creată în ultimul an, locații premium, exclusive. COSMOPOLIT urmărește, în acest sens, să ofere o experiență unică a interacțiunii cu spațiul, într-o îmbinare de stil modern, dinamic și accesibil. De aceea, o structură complexă de spații comerciale și de birouri la parterul imobilelor a fost o alegere bine primită.

O varietate de structuri de 3 și 4 camere

Investițiile imobiliare reprezintă în prezent una din cele mai profitabile afaceri din România, în special în orașele cu un număr mare de locuitori și care sunt centre importante de business, așa cum este și Brașovul. Alegerea spațiului, atât ca locuință, cât și pentru activitatea profesională, depinde de o multitudine de factori, iar poziționarea geografică și valoarea investiției sunt printre cele mai importante.

O investiție imobiliară este una pe termen lung și valoarea ei va crește în timp, iar complexele Cosmopolit aduc un plus de valoare prin mai multe aspecte. Amplasarea pe care o alegem în zone de maxim interes în Brașov – Centrul orașului și cartierul Răcădău – conferă acea poziționare cu proximitate avantajoasă, în plus față de faptul că valoarea clădirii și a spațiului este în continuă creștere datorită materialelor premium folosite, a arhitecturii și designului unice.

Un aspect esențial de luat în considerare este acela că a fi proprietar e un statut ce aduce avantajele investiției imobiliare făcute

Având în vedere faptul că rata anuală de capitalizare a unei proprietăți este de aproximativ 6%, ea generează pe termen lung, prin creșterea valorii imobilului, un venit important și sigur. În cazul în care ne referim la o investiție într-un spațiu de birou sau comercial, la toate avantajele de mai sus se adaugă și o percepție foarte bună a imaginii afacerii prin transferul de renume al brandului Cosmopolit, construit prin standardul premium menținut întotdeauna. Studiile spun că, dacă până acum doar 25% din clienți se orientau către apartamente cu 3 sau 4 camere, în contextul actual acest procent a crescut la 35-40%.

„Venim, așadar, în întâmpinarea nevoilor actuale ale cumpărătorilor, orientându-ne acum mai mult către structurile mai mari și menținând, totodată, standardul de calitate în toate aspectele domeniului în care activăm. Ca exemplu, Cosmopolit Zenit, proiectul nostru lansat în vara anului trecut, încorporează o varietate de structuri de 3 și 4 camere mai mare decât oricare alt proiect de până acum cu intenția de a ne adapta contextului și specificului vremurilor. Timpul petrecut acasă, cu familia, este o bucurie de neegalat, însă nevoia de a delimita spațiul căminului de cel profesional a devenit o necesitate”, explică Dl. Tamas Elekes, CEO COSMOPOLIT.

Penthouse-ul, definiția unui stil de viață premium la superlativ

Penthouse-urile se încadrează în aceeași categorie de structuri spațioase, însă destinația lor diferă. Un penthouse la Cosmopolit este definiția unui stil de viață premium la superlativ. Arhitectura unică a fiecărei clădiri face ca structurile să fie diferite, iar interioarele spațioase pot acomoda idei ingenioase de amenajări.

Poziționarea complexelor Cosmopolit și așezarea la etajul superior, specifică penthouse-urilor, completată de suprafețele vitrate mari, oferă priveliști impresionante. Totodată, terasele largi sunt locul ideal pentru relaxare în familie sau cu prietenii și crearea acelui colț verde de reculegere sau energizare. Penthouse-urile Cosmopolit sunt create astfel pentru oferi o oază de liniște în ambientul luxuriant oferit de spațiile generoase.

Cosmopolit Zenit, un proiect așteptat și deja foarte apreciat în Brașov datorită diversității pe care o aduce în real estate-ul autohton, este reprezentarea unui viitor punct de atracție important în oraș

Sursa de inspirație pentru creațiile Cosmopolit sunt comunitatea și cumpărătorii, dorințele și nevoile lor, iar motivația este reprezentată de misiunea de a oferi experiențe unice, high end. Astfel, la finalul lui 2021 urmează să fie lansat un nou proiect central, gândit pe segmentul super premium, un corolar al întregii experințe de până acum, adaptat la tendințele și cerințele pieței”, a declarat, în încheiere, Dna. Mihaela Biriș, Manager Marketing COSMOPOLIT.

Citește și https://jurnaluldeafaceri.ro/cosmopolit-cea-mai-buna-experienta-de-real-estate-din-romania/