Stiri: Companii

Bucharest Centrul de Excelenta RPA Agency

COTY începe un parteneriat strategic cu BURBERRY

04.10.2017

Compania Coty Inc. a anunţat că a finalizat procedura de achiziţie pentru drepturile exclusive de licenţă la nivel global pentru parfumurile, produsele cosmetice şi de îngrijire a pielii Burberry Beauty.

„Suntem încântați să finalizăm această tranzacție și să mergem mai departe alături de partenerul nostru strategic, îmbinând tradiţia britanică a celor de la Burberry în ceea ce priveşte inovația și designul, cu expertiza companiei Coty în produsele cosmetice de lux. Abilitatea Coty de a dezvolta și a aduce pe piață mărci din industria frumuseții va conduce Burberry Beauty într-o nouă fază de dezvoltare și de creștere”, a afirmat Camillo Pane, Chief Executive Officer în cadrul Coty.

Edgar Huber, președintele Coty Luxury, a adăugat: „Ca marcă iconică de lux, Burberry se potrivește perfect cu portofoliul Coty Luxury, care include mărci de lux din industria frumuseții, relevante la nivel global. Suntem într-o poziție unică pentru a duce Burberry Beauty la nivelul următor. Acesta reprezintă un alt pas important în construirea diviziei de lux din cadrul Coty”.

De asemenea, Marco Gobbetti, Chief Executive Officer în cadrul Burberry, a declarat că: „după luni de muncă grea pentru a asigura o tranziție lină, suntem încântați de faptul că am început acest parteneriat strategic, care aduce laolaltă o vastă experiență şi expertiză în industria frumuseţii”.

„Compania Burberry este foarte mândră de ceea ce a realizat în ultimii patru ani și așteptăm cu nerăbdare să construim în continuare pe baza acestei fundații, cu sprijinul Coty”, a spus acesta.

În urma achiziţiei, Coty va fi responsabilă la nivel global de direcţia strategică a portofoliului dezvoltat, valorificând capacităţile sale globale în strategia de frumuseţe, inovare, distribuţie şi de piaţă, lucrând în parteneriat cu Burberry, care va fi responsabilă de partea creativă.

Produsele cosmetice Burberry vor fi vândute la retaileri de lux, la nivel global, precum și în magazinele Burberry și pe canale digitale.