Country Focus Community Forum are loc pe 13-14 iunie

16.05.2017

În perioada 13-14 iunie, revista Business Review aduce împreună şase dintre cele mai active comunități de business străine din România la evenimentul Country Focus Community Forum, pentru un dialog despre perspectivele economice ale ţării și oportunitățile de business locale.

„Brexit. Trump. Alegeri în Olanda și Franța. Noul Guvern al României. Alegeri în Germania. Stabilitatea politică, migrația, eficientizarea resurselor. Astăzi, mediul de afaceri românesc se confruntă cu un număr tot mai crescut de influențe și provocări interne și internaționale”, au anunţat organizatorii.

Investitorii invitaţi la eveniment vor analiza implicațiile transformării suferite de contextul economic actual. Aceştia vor urmări identificarea de noi oportunități de investiții, dar și a modului în care pot fi depășite provocările oferite de mediul intern și internațional. În plus, Business Review lansează către comunitățile străine provocarea de a găsi împreună soluții pentru conturarea unui mediu de business mai prietenos.

De asemenea, la eveniment vor participa şi reprezentanți oficiali ai statului, instituții financiare, camere de comerț, investitori străini și membri din management-ul de top al unora dintre cele mai importante companii din România. Aceştia se vor reuni pentru o serie de discuții dedicate comunităților franceză, americană, engleză, germană, austriacă și olandeză. În cadrul sesiunilor de discuții reprezentanții comunităților vor explora modul în care a fi conectat înseamnă de fapt a fi mai puternic.

Cititorii Jurnalul de Afaceri interesați să participe la Country Focus Community Forum primesc 20% discount! Înregistrarea se face la următorul link: http://bit.ly/2qIPaQN. Pentru a beneficia de oferta specială completați codul de discount “JDA2017” în câmpul “Discount code” al formularului de înregistrare.

Din agenda evenimentului:

· Care sunt perspectivele de viitor ale investițiilor străine în România, atât în anul 2017 cât și pe termen lung?
· Care sunt provocările și oportunitățile de a face business în România anului 2017?
Care sunt pașii următori pentru conturarea unui mediu de afaceri mai prietenos?
Printre vorbitori se numără:
· Sorin Mîndruțescu, Country Manager, Oracle Romania
· Eric Stab, President, Foreign Investors Council and Chairman & CEO, Engie Romania
· Francois Bloch, CEO, BRD – Groupe Societe Generale
· Dragoș Anastasiu, President, AHK
· Gerd Bommer, Commercial Counsellor, Advantage Austria
· Joerg K. Menzer, Partner, Head of CEE Offices, Noerr
· Andre Vivan da Silva, General Manager, GlaxoSmithKline Romania
· Anca Harasim, Executive Director, AmCham
· Ilinca Păun, Managing Partner, Colliers International Romania
· Adriana Record, Executive Director, CCIFER

 

 

Citiți și despre: