Stiri: Agricultura

Cramele Recaș au lansat un nou sortiment de vin

29.09.2014

Cramele Recaș au lansat sâmbătă un nou sortiment de vin. Astfel, în premieră, peste 20 de timișeni au avut ocazia să deguste, într-un mod inedit, Conacul Ambrozy, primul vin licoros oferit de producătorul de vin.

Evenimentul de lansare, Brunch in the Sky, s-a desfășurat în viile Recaș, la o înălțime de aproximativ 50 de metri. Participanții au degustat noul vin în timp ce au admirat una dintre cele mai frumoase priveliști din județul Timiș. Ridicați cu o macara, la o masă de 20 de persoane, prinși în hamuri, timișenii s-au bucurat de o încă premieră a zonei de vest a țării: echipa Dinner in the Sky România a organizat pentru prima dată o masă festivă în această regiune.

Noul sortiment de vin licoros, Conacul Ambrozy, este un vin dulce, de desert și este primul de acest tip din gama vinurilor oferite de Cramele Recaș.

”Iubitorii de vin ne-au întrebat în repetate rânduri când vom lansa un vin licoros, de desert. Este plăcerea noastră să îi anunțăm că le-am îndeplinit dorința și acum se pot bucura de dulceața și parfumul unui vin de desert, bogat în arome”, a afirmat Ioan Georgiu, Director General al Cramelor Recaș.

Noul sortiment este un vin premium și se adresează în special industriei HORECA. Astfel, Conacul Ambrozy va putea fi găsit în restaurantele de lux, dar și în magazinele specializate din țară.