Stiri: Companii

Cramele Recas donatie

Donație importantă făcută de Cramele Recaș

01.04.2020

Cramele Recaș donație. Cramele Recaș au anunțat că sprijină spitalele din Timișoara în lupta împotriva coronavirusului. Astfel, într-o perioadă incertă, în care este necesară implicarea întregii societăți, Cramele Recaș susțin cadrele medicale în lupta împotriva pandemiei COVID-19, prin două donații de echipamente și aparatură medicale.

Cramele Recaș donație. Spitale

Spitalele care primesc aceste donații sunt ambele din Timișoara:

  • Spitalul Clinic de Boli Infecțioase și Pneumoftiziologie „Victor Babeș”
  • Spitalul Județean de Urgență „Pius Brînzeu”.

Așadar, compania s-a alăturat celor care înțeleg importanța contribuției în lupta cu pandemia care a afectat țara și a pus-o într-un context de criză socio-economică. Astfel, au realizat două donații:

  • trei ventilatoare mecanice către Spitalului „Victor Babeș” din Timișoara,
  • articole, aparate și dispozitive medicale pentru urgențe către Spitalul Județean de Urgență „Pius Brînzeu” din Timișoara printre care se numără:

– două aparate de ventilaţie mecanică R 860 în valoare de 20.400 EUR fiecare

– 750 filtre HEPA şi HMEF

– două aparate de dezinfecție cu aburi

– opt cutii a 20 de bucăţi de kituri-circuit de unică folosinţă pentru anestezie adulţi.

 

Cramele Recaș donație. Sfaturi pentru români

Pe lângă donațiile realizate, conducerea companiei sfătuiește oamenii să se autoizoleze, să aibă grijă de cei apropiați și de familie și să acorde o atenție sporită igienei și sănătății.

”În perioada de cumpănă, în care distanțarea socială este cea mai eficientă soluție de prevenție, reprezentații Cramelor Recaş îndeamnă cetăţenii să rămână conectați evitând contactul direct și să își reunească forțele prin implicare și solidaritate”, au spus reprezentanții companiei.

Despre companie

Cramele Recaş, cu o capacitate de procesare care totalizează în prezent 32 de milioane de litri pe an, este unul dintre cei mai mari producători de vin din ţară, poziționându-se, conform raportărilor Ministerului de Finanţe, pe primul loc în topul producătorilor din România în 2018.

Per total, Cramele Recaș exploatează o suprafață totală de aproximativ 1150 de hectare viță de vie la Recaș, județul Timiș, şi la Miniș, judeţul Arad, însumând în plantaţii peste 20 de soiuri de struguri, româneşti şi internaţionale.

Citește și Program minimis tomate 2020: Ce fonduri se alocă pentru fermieri?