Stiri: Finante

Credit Agricole Bank lansează o nouă ofertă pentru creditele ipotecare

07.05.2015

Credit Agricole Bank România a lansat o ofertă specială pentru creditele ipotecare și imobiliare. Astfel, viziunea băncii are în vedere oferirea clienților săi mai mult decât simple produse bancare. Prin oferte personalizate susținute de o platformă tehnologică modernă și prin transparență în toate procesele sale, banca oferă consiliere pentru realizarea proiectelor fiecărui client în parte. Acesta este motivul pentru care banca lansează produse noi și competitive și investește în dezvoltarea canalelor alternative de vânzare, tocmai pentru a veni în sprijinul nevoii de mobilitate si siguranță financiară a clienților săi.

“Acordăm o atenţie deosebită planurilor de viitor ale clienţilor noştri şi de aceea venim în întâmpinarea lor cu oferte speciale, menite să răspundă prompt şi eficient nevoilor financiare ale acestora. Fie ca vor să achiziționeze sau să construiască o casă, fie că doresc să își modernizeze locuința actuală sau să refinanțeze un credit mai vechi, consultanții noștri găsesc soluția potrivită pentru fiecare dintre clienții noștri”, a declarat dl. Boualem Hocine, Director General Adjunct al Credit Agricole Bank Romania, responsabil de dezvoltarea business-ului.

Banca lansează o promoţie pentru creditul ipotecar și imobiliar, cu dobânzi începând de la 2,7% + ROBOR la 3 luni și 0 comision de acordare a creditului. Oferta este valabilă până pe 30 iunie 2015 pentru creditele de achiziție a unui nou imobil, de construcție și de modernizare a locuinței actuale. Clienții pot contracta un credit ipotecar sau imobiliar pe o perioadă de maxim 30 de ani, fără să plătească niciun comision de acordare sau de administrare a creditului, la o dobândă promoțională, dacă aceștia îşi virează salariul într-un cont deschis la bancă și achiziționează unul dintre pachetele de servicii oferite de bancă. Avansul este de minim 20% din valoarea proprietății, iar gradul de îndatorare ajunge până la 62%.