Credit cu recunoastere faciala

Primul credit cu recunoaștere facială: Se acordă în doar 2 minute!

09.11.2018

Starbyte a anuțat că a lansat o nouă versiune a platformei de creditare 4Apply. Noua soluție software românească folosește, în premieră, informațiile biometrice (recunoaștere facială) pentru a facilita acordarea de credite într-un timp record, de numai două minute.

Starbyte este unul dintre principalii jucători din sectorul IT din țara noastră.

Credit cu recunoaștere facială. Ce spun reprezentanții Starbyte

”4 Apply permite interacțiunea prin telefonul mobil, tabletă sau laptop, indiferent de locul unde se află solicitantul. Identificarea clientului se face pe baza fotografiei captate de camera frontală a telefonului. Selfie-ul realizat se compară cu ID-ul și cu eventuale imagini din baza de date prin algoritmi de recunoaștere facială. Utilizând tehnologii de blockchain, inteligență artificială, prelucrare a limbajului natural și biometrie, 4Apply oferă toate detaliile pentru a contura identitatea digitală a clientului. În plus, contractul de finanțare se semnează digital”, afirmă Adrian Băcăianu, managerul Starbyte.

Credit cu recunoaștere facială. Analizare și aprobare

Compania a reconfigurat fundamental, prin urmare, procesul de customer onboarding, punând la dispoziția bancherilor, firmelor de leasing și instituțiilor care activează în e-commerce un sistem web-based complet de analizare și aprobare de credite și achiziții în sistem de rate.

”Platforma software românească, dezvoltată în ecosistemul Krunity Network, integrează și interpretează datele esențiale privind solicitantul, de la informațiile băncii (date personale, firme etc.), la cele din Biroul de Credit, ANAF și KeysFin, pentru a stabili bonitatea clienților. Aceasta ia în calcul inclusiv riscurile aferente (capacitate de rambursare, fraudă etc.). 4 Apply elimină posibilitățile de eroare umană și economisește mii de ore de muncă prin reducerea procesului de scoring la câteva clicuri, permițând operatorului să acorde clientului finanțarea necesară în numai câteva minute”, a mai declarat Băcăianu.

Credit cu recunoaștere facială. Opțiuni

Aceasta platformă oferă și opțiuni precum videostreaming, chatbots și 360⁰ customer view, în funcție de cerințele băncilor.

Pe lângă suportul pentru creditare, platforma permite crearea de fișiere electronice și arhive, astfel încât beneficiarii să poată avea acces oricând la datele despre cei care aplică pentru credite sau achiziții de bunuri în rate, direct de pe serverele proprii.

Credit cu recunoaștere facială. Interogările pe platforma 4Apply

Datele Starbyte arată că numărul interogărilor pe platforma 4Apply, de la prima sa ediție și până acum, a depășit 6 milioane.

”Noi suntem echipa care a stat la baza succesului ,,Creditului cu Buletinul’’. Am urmărit să creăm un sistem care să accesibilizeze creditul de consum și să permită cât mai multor clienți să cumpere produsele pe care și le doresc. Am revoluționat la momentul acela timpul de aprobare, reducându-l de la 4 zile la 30 de minute. De atunci, pe platforma 4Apply au fost peste 380.000 de accesări/oră. În plus, au fost prelucrate peste 6000 de dosare de creditare zilnic. Cu noua versiune 4Apply, ducem procesul de creditare la un nivel și mai spectaculos”, a mai declarat Băcăianu.

Citește și Black Friday 2018 evoMAG.ro. Anunțul făcut de retailer

 

 

Citiți și despre:

O părere la “Primul credit cu recunoaștere facială: Se acordă în doar 2 minute!

  1. Pingback: DevHacks 2018 are loc pe 17-18 noiembrie | Jurnalul de Afaceri

Comentariile nu sunt permise.