Credite Cetelem clinicile Doctor Leahu

Credite de la Cetelem pentru tratamente în clinicile Doctor Leahu din Pitești și Timișoara

25.02.2019

Credite Cetelem clinicile Doctor Leahu. BNP Paribas, prin brandul său comercial Cetelem, urmează să își extindă parteneriatul cu clinicile Doctor Leahu. Astfel, instituția de creditare va finanța planurile de tratament în punctele de lucru din Pitești și Timișoara. În urma acestui acord cu Cetelem, din luna aprilie a anului 2017 și până la finele anului 2018, au fost generate finanțări de peste 1 milion de lei pentru cele patru clinici Doctor Leahu din Capitală.

Credite Cetelem clinicile Doctor Leahu. Ce spun reprezentanții BNP Paribas?

„Parteneriatul dintre BNP Paribas Personal Finance București și clinicile Doctor Leahu este dedicat tuturor pacienților care necesită servicii de medicină dentară sau de implantologie. În primăvara anului 2017, când am demarat acest acord comercial, viziunea noastră a fost, asemenea partenerului nostru, să aducem serviciile stomatologice și de implantologie dentară mai aproape de pacienți. Conform celor mai recente studii, 81% dintre români declarau că le este facil să viziteze cabinetele stomatogice, însă aproximativ 65% dintre aceștia erau de părere că tratamentele stomatologice profesionale sunt extrem de costisitoare. Cu toate acestea, 72% dintre români aleg serviciile oferite de clinicile private, în detrimentul celor oferite de sistemul public medical”, a declarat dl. Bruno Leroux, CEO, BNP Paribas Personal Finance București.

Credite Cetelem clinicile Doctor Leahu. Acces la servicii de calitate

Produsul financiar oferit are scopul de a facilita accesul pacienților la servicii stomatologice și de implantologie de calitate. Acesta poate fi accesat atât de salariați, cât și de pensionari.

Planurile de creditare pot fi accesate și în clinicile din Pitești și Timișoara. Produsele disponibile sunt destinate achitării tratamentelor stomatologice și a implanturilor dentare în 6, 12 sau 24 de rate cu DAE 0%.

Credite Cetelem clinicile Doctor Leahu. Dobânzi

În funcție de bonitatea financiară a celor care accesează finanțările, poate fi accesat creditul cu 9% dobândă fixă lunară, pentru o perioadă cuprinsă între 6 și 60 de luni calendaristice.

Suma minimă creditată este de 500 lei. În același timp, valoarea maximă poate atinge suma de 50.000 lei.

“Parteneriatul dintre Clinicile Dr. Leahu și Cetelem, încheiat în urmă cu aproape doi ani, facilitează accesul la servicii stomatologice de calitate. Prin acest parteneriat, pacientul beneficiază de rezolvarea problemelor dentare la timp și își poate recăpăta sănătatea orală, funcționalitatea danturii și estetica”, a declarat dr. Ionuț Leahu, fondatorul Clinicilor Dentare Dr. Leahu.

Credite Cetelem clinicile Doctor Leahu. Cum se acordă împrumuturile?

Creditul se poate obține pe baza actului de identitate, iar eligibilitatea pentru plata eșalonată a planului de tratament personalizat este determinată în locațiile Doctor Leahu, împreună cu reprezentanții clinicii.

Ratele vor fi plătite lunar la punctele de lucru sau la punctele de încasare Cetelem.

Citește și Codecool intră pe piața din România

 

 

 

 

Citiți și despre:

4 păreri la “Credite de la Cetelem pentru tratamente în clinicile Doctor Leahu din Pitești și Timișoara

  1. Pingback: Statie de incarcare masini electrice Iasi | Jurnalul de Afaceri

  2. Pingback: Masa monetara date BNR - ianuarie 2019 | Jurnalul de Afaceri

  3. Pingback: Revista presei - stiri afaceri - Masa monetară, în creștere. Datele publicate de BNR

  4. Pingback: UniCredit Bank - Euromoney Private Banking | Jurnalul de Afaceri

Comentariile nu sunt permise.