Rezultate OTP Bank 2020.

Credite pentru fermieri OTP Bank România: Banca a semnat convenția cu APIA

08.07.2019

OTP Bank România a anunțat că a semnat convenţia cu APIA pentru Campania 2019. Banca pune, prin urmare, la dispoziţia beneficiarilor schemelor de sprijin, produse de finanţare dedicate. Instituția de creditare a semnat convenţia cu Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) pentru:

  • sprijinirea beneficiarilor Schemei de Plată Unică pe Suprafaţă (SAPS)
  • plăţii redistributive
  • plăţii pentru practici agricole benefice pentru climă şi mediu
  • măsurilor compensatorii (de mediu şi climă)

Credite pentru fermieri OTP Bank România. 85% din valoarea sumei cumulate

Prin intermediul acestora, beneficiarii eligibili pot obţine până la 85% din valoarea sumei calculate, conform adeverinţei eliberate de APIA, pentru desfăşurarea activităţilor curente.

Finanţările acordate fermierilor în baza convenţiilor încheiate cu APIA şi Fondurile de Garantare se oferă în condiţii de costuri avantajoase şi cu o structură de garanţii flexibilă, fără contribuţie proprie din partea clientului, în lei, pentru evitarea riscului valutar.

Credite pentru fermieri OTP Bank România. Creditul pentru dubla prefinanțare

Pe lângă produsul APIA SAPS, având în vedere că agricultura ocupă o poziţie strategică în portofoliul OTP, banca pune la dispoziţia clienţilor şi Creditul pentru dubla prefinanțare a subvențiilor APIA SAPS. Este vorba de o facilitate unică în acest moment în România, care permite prefinanţarea în avans a subvenţiilor pentru doi ani, în baza adeverinţei emise de APIA.

Credite pentru fermieri OTP Bank România. Ce spun reprezentanții băncii?

”Prin intermediul acestei facilităţi, susţinem strategia de dezvoltare a segmentului agribusiness, iar clienții care activează în acest domeniu pot beneficia în avans de maximum 160% din subvenţiile APIA SAPS, plata redistributivă, plata pentru practici agricole şi măsurile compensatorii (de mediu şi climă), respectiv: 80% din valoarea subvenției cuvenite în primul an de finanțare, dar nu mai mult de 225.000 euro și 80% din nivelul subvenției ce urmează a se încasa în primul an de finanţare, dar nu mai mult de 125.000 euro. Mai mult, în cel de-al doilea an al creditării, suma finanţată acordată iniţial poate fi majorată, cu posibilitatea prelungirii facilităţii pentru o perioadă de 12 luni, iar dobânda se poate achita lunar, trimestrial sau anual, în funcție de prioritățile financiare ale clientului”, conform băncii.

Citește și Norofert lansează îngrășăminte organice și inputuri bio

 

 

 

O părere la “Credite pentru fermieri OTP Bank România: Banca a semnat convenția cu APIA

  1. Pingback: Cumparaturi pe mobil - studiu GfK FutureBuy 2018 | Jurnalul de Afaceri

Comentariile nu sunt permise.